Přejít na obsah

Cukání v 1500 otáčkách


Romejn

Doporučené příspěvky

Ahoj,potřeboval bych malou radu,mám motor 2,5 120kw a občas mi ten motor zakuckal že to trhlo celým autem tak jsem si říkal že to asi bude vstřik a ted mi to začlo při 1500 otáčkách škubat ale jen při těch 1500 otáčkách,napadlo mě jestli to může dělat pédál plynu.Říkal jsem si že se rači zeptám předem než budu něco podnikat.Dělá to když stojím na místě a pomalinku přidávám plyn a dostanu se na otáčky 1500-1600 tak to začne škubat a trochu to i kouří co jsem viděl v garáži jinak jak se přehoupne na višší otáčky tak jde plynule motor i na volnoběch de normálně.

Děkuji moc předem za nějakou radu proč to škube vtěch 1500 otáčkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tak dnes se mi to začlo projevovat více jak to začlo cukat rosvítila se kontrolka esp a přestalo to táhnout,a pak se mi rosvítil i žlutej motor a napsalo to emise do dílny.Tak jsem to  napíchl diag. a našlo to chybu 00550 něco se vstřikem začátek vstřiku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemusí to být hned čerpadlo.

Zkontrolovat nejdříve správné nastavení rozvodů, a hlavně řemenu čerpadla. Mohla se jen třeba povolit napínací kladka

A jelikož je VP44 poháněno levou vačkovou řemenicí (vidno z obrázku), tak je nutno zkontrolat řádně kopeltní nastavení rozvodů

Do opravy v žádném případě nejezdit

20141231_113526.jpg

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba budeš mít štěstí, já už to čerpadlo mám skoro před smrtí. Odhadem má prej najeto tak půl milionu (auto má 300 000) a k tomu ještě asi leželo nějakou dobu na vrakáči, protože tam prej bylo někde něco přirezlý. Předchozí majitel si s tim asi moc hlavu nelámal no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem ho dnes odvezl do servisu tady kde bydlím a kde mi dělali rozvody a celej motor když se mi to potkalo a funguje to dobře opravili to na jedničku a dnes jsem se dozvěděl že nemá plnohodnotnou diagnostiku a že tam nemá ten TDI graf,tak to je servis úplně na hovno v dnešní době se bez diagnostiky neobejdeš,takže tam nic nevyřeší tak už hledám nebliší škoda servis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ona ta diagnostika neni úplně levná..pokud se bavíme o KTS od Bosche...jenom ta malá krabička stojí 60 000...co potom ta velká stojanová, co umí i měřit emise...Na druhou stranu je fakt, že v tomhle případě se bez pořádný diagnostiky asi neobejdeš...Ve škodovce bych se bál, že řeknou, že je to rozbitý a že ti daj nový za 40 000 ..aspoň takový mám zkušenosti...hlavně nic neopravovat, hezky tam dát nový díly minimálně za dvojnásobnou cenu než na netu :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci vy tleskejte nohama zato že se to prostě stalo a máte ceny dilů z toho užasnýho netu plnýho z 90% polskejch hoven... za nákupy na který vy smrtelníci jste se nikdy jaktěživ dostat nemohli a doted by jste platili ty rakety na smrtelníka a chrochtali by jste blahem....to si uvedomte.

Editováno: , autor: Satas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže bychom vlastně meli bejt rádi, že nám odešly čerpadla :D nebo jako co tím pan nesmrtelnej polobůh chtěl říci? :) nikdo si na cenu opravy nestěžuje...s tim netem to byla samozřejmě nadsázka..jen jsem naznačoval, že se škodovkou jsou někdy špatný kšefty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo nikomu určitě nepřeje smrt čerpadla to v žadném případě pač je to finanční sračka bez vyjímky kterou nikdo nechce...jen mi možná blbě přišlo že kolikrát se tu najde jedinec který brumlá jak i vše z toho netu je drahé...nic ve zlém.No a jinak díky za kompliment....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 8. 2017 na 17:45, Romejn napsal:

Tak zitra jedu do servisu škoda na kompletní dignostiku tak koněčně se dozvím čím to je,teda jestli to zjistí ale snad joo,tak pak dám info jak jsem dopadl.

No na rovinu jestli jedeš do autorizáku tak  tam specielně tenhle motor ve většině případu videli max tak pri výměne oleje...ale třeba se jim zadaří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak auto po 2 měsících opraveno,začali tryskami vstřikovací a nic tak čerpadlo ven a na repas a tam se zjistilo že je prasklá nějaká membrána.Zatím ho mám doma den ještě jsem to ani pořádně neprojel ale po cestě ze servisu to jelo dobře tak uvidíme časem,mám na to záruku tak jsem zvědavé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...