Přejít na obsah

Zavzdušněné brzdy


Mil-house

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, prosím Vás o radu.

 

Na svojí dvojkovy oktávce (1.9tdi, ESP) jsem dával nový zadní desky a kotouče a teď po zhruba měsíci i oba třmeny. Při výměně třmenu byly zaškrcený hadice (rok starý na celém autě) nevyteklo nic, po složení klasicky odvzdušněný jako na starých autech - všechny 4 kola pro jistotu. Třmeny se krásně zalily, odvzdušnění bez bublin. Ale po nastartovaní je pedál měkej a propadne se tak o 5cm víc, než normálně - opravdu dlouhý nepříjemný krok. Potom to normálně brzdí, ale působí to jako klasicky zavzdušněný brzdy. Tak dnes jsem odvzdušnil znova, předky i Vagem, a potom ještě znovu zadky. Dohromady 2l kapaliny a je to jen o chlup lepši. Všechny spoje jsou těsné, kapalina v nádobce nemizí, ani nepřibývá. 

 

Nesetkal se někdo s tímto problém, případně nějaký nápad?

 

Předem díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Projeď auto a udělej ty zadky znovu třeba ještě 2-3krát. Někdy je to vopruz. Posledně sem to dělal 5krát. Bublina žádná a když sem to projel a znovu odvzdušňoval, tak tam ještě byly. Na popátý to začalo brzdit jak má. Neměl sem zrovna odsávačku tak pěkně postaru :) 2krát sem si pomohl s nastartovaným motorem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...