Přejít na obsah

zadny silentblok


Relic

Doporučené příspěvky

Ano je to tak. Kovové 69 mm, ten se nepodá a tak musí být přesný jak ta díra a plastový jsou 72 mm, to je náhrada, 69 mm v kovu se již nedělá a když někde jsou, jsou to většinou starší zásoby. Neboj se toho, jde tam nalisovat  72 mm pěkně.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

tak jak jsi dopadl me to čeká taky . Byl jsem na geometrii  a tam mi řekl že to mam asi bourane přední prave odklon kola mirné a zadní pravé tez odklon kola ale na tunelu mi ukazali ze mam urvanej silenblok v rameni levá strana a na zadku mam oba silenbloky na zadni napravě špatny jeden uplne urvanej rosypanej asi stařím a druhej vymačkanej tak moje otázka : už tri roky jezdi na geometrii na jedno místo a vždy v pohodě ale ted naposledy co jsem byl tak mě poveděl urivek víše  nechce se mi věřit ze je to bourane pac jstim jezdim jen ja nikdo jiny ale delal jsem uplnou generálku spodku nove řízení ,nové poloosy, tlumice brzdove kotouče ,péra ,naboje ložiska,brzdiče třmeny na ramena a zadni napravu se chystam ted zeptam se muzou mit vliv tyto věci co  jsem ještě neudělal na tu  špatnou geomitrii bojim se ze to všechno vymenim ale bude stale furt spatna geometrie:blush:

Editováno: , autor: Yodiak
špatne napsane
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...