Přejít na obsah

Restartování BOLERA u OIII FL


Doporučené příspěvky

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat zda se někdo setkal s restartováním BOLERA u Oktavy po FL, auto je cca měsíc staré a už od začátku se restartoval infotaiment. Věřím že je to z důvodu přehřátí, což chápu když jsem byl na dovolené a venku bylo 39 stupňů. Ale docela mě to otravuje když jsem doma a venku je př. 21 stupňů ( k večeru a auto je ve stínu) . Řešení je jednoduché, pustit klimatizaci, ale na krátké cesty mi to přijde velice zbytečné a otravné. Má někdo podobné zkušenosti ? Myslíte že je to důvod k reklamaci ?

předem děkuji za jakékoliv info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Displej je samostatně, tj. ne úplně vhodné řešení :lol:. V tě velikosti ventilátoru co je v té krabičce v kastlíku je problém, že výkonnější ventilátor znamená vyšší hluk, další ventilátor rovněž....proto má Columbus v té velikost krabičky v sobě obrovský pasivní chladič, který přesně dosedá na místa, z kterých má odvádět teplo. Provedení Columbuse je od počátku děláno ve stylu, budu mít obrovský výpočetní výkon a musím to uchladit u Amundsenu(Bolera) - a ejhle ono se nám to moc hřeje tak tam budeme foukat vzduch...no chvilku to vydrží(po dobu záruky), tak to je OK.  Pokud bych měl jistotu, že do auta nikdo jiný než já nepůjde, tak bych pro první pokus odstranil horní plech, tím se chlazení pomůže a následně bych se snažil najít vhodný ventilátor co největší který bude vzduch odtahovat a bude mít nejmenší otáčky(max. 1500) a ten bych na ten horní plech umístil(tj. vyříznou otvor pro ventilátor, osadit, připojit na svorku 15 - rozhodně tím nezatěžovat nic v jednotce Amundsenu/Bolera)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...