Přejít na obsah

Zátekání přes topení


Honza19tdi

Doporučené příspěvky

Zdravím, začalo mi zatékat do auta. Po velkém dešti nebo po umytí auta v myčce mám na podlaze vodu a to jak u spolujezdce, tak i za spolujezdcem. Voda se drží jen na podlaze, mokré nejsou ani sedačky, ani dveře a ani palubní deska. Nejvíce vody je právě pod sedačkou spolujezdce, kde je ústí topení.

 

Na zkoušku jsem vylil půl konve vody do odtokových kanálků pod stěrači, ale všechna voda protekla za přední kolo a do interiéru se nedostala ani kapka.

 

Děkuji za info, kde by mohl být problém

IMG_20170712_202558.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, Wittmann napsal:

Nemusela - proteče to spodem okna za palubkou.

 

Té vody je ale fakt hodně - to začalo z ničeho nic? Co dveře, těsní? Střešní okno je/není?

Střešní okno není a dveře těsní. Šáhnul jsem pod palubni desku, tam u plastu, kde je kabinový filtr, mám mokro taky. Ješte pro informaci, takto zatékat začlo po výměně ventilátoru topení, ale až po nějaké době. Spíše mě zaráží, ze mnohem vice vody je na podlaze za spolujezdcem, mám tam už i plíseň. Bohužel fotku nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevidím nikde co máš za auto, u OI je vedle filtru gumový čudl, když chybí tak prí zatéka za spolujezdcovu sedačku. Jinak mě začala téct voda přes levou část filtru asi kelímek vody jsem měl ve žlábku dole u ventilátoru. Objevil jsem že v plastovém krytu je žlábek který z okna odvádí vodu a směruje ji vedle filtru do odvodňovacího kanálku a jak jsem za to tahal tak se to asi na půl mm odchlíplo. Ten žlábek je tam přitavenej asi jen ve dvou místech. Tak jsem to obtáhl silikonem a vypadá že cajk ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo no, když se na to díváš přes Tapatalk tak je tak něco ve stylu dotaz v sekci "Fabia I, Roomster, etc" tak z toho nejde poznat nic. No každopádně i kdyby měla OI filtr dole tak by do něho tekla voda stejně. Zaměřil bych se na odvodňovací kanálky a žlabky předpokládám že vzduch do kabiny se nasává horem stejně jako u OI a tam do kanálu klimatizace prostě teklo přes torpédo....

Odesláno z mého GT6000 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...