Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jsem v pátek převzal nové auto. Combi Style. Na cestě domů z obchodu mám 2 tunely. Světla jsem měl na Auto. Při vjetí do osvětleného tunelu jsem zjistil, že nepoznám jestli se světla přepla. Doma jsem vlezl do návodu hlouběji než normálně a zjistil jsem, že Fabie nemá signálku na parkovačku a na tlumená světla. V garáži funguje auto funkce dobře a je to vidět. Lepit se na auto vpředu není nic moc a LED svítí taky hodně. Nějaká rada?   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vám někomu z vás sviti na přepínači světel kontrolka potkávacích světel? Mě svítí jen kontrolka parkovaček i když přepnu ručně na potkávací tak by mi v podstatě mely svítit dvě kontrolky, parkovací a potkávací. Zatím to beru jako vlastnost, ze v přepínači není ta poslední poloha prosvětlena.

Editováno: , autor: los pakos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani nemůže, není tam. Dle návodu se při auto rozsvítí při signálce parkovaček  světla. krásný pojem. Fakt někdo opravdu musel dlouho přemýšlet. Když nemá auto funkci auto světla, tak to má logiku a indikace je dána i polohou. Hlavně je v návodech psané, že jsou to všechno podpůrné systémy ale odpovědnost je vždy  na řidiči. Toto řešení je ale nebezpečné, pokud není signalizace v zorném poli a řidič se musí podívat kamsi dolů. A když i vypnete auto stop tak ten svítí víc a má větší plochu tak vám stáhne pohled na sebe. No a teď babo raď. Asi se vrátím k čistě ručnímu ovládání po hmatu. jen dvě polohy vlevo  a vpravo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu co řešíš. Ve dne svítí denní LED nebo se sama rozsvítí potkávací světla. A v noci se opět sama rozsvítí (a to je i vidět). Od té doby co mám automatická světla, vůbec nic neřeším. Světla se rozsvítí, kdy je to potřeba (většinou navíc ještě dřív, než bych rozsvěcel já).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Světla vůbec neřeším, řekl bych že rozsvítí vždy když je potřeba, někdy i daleko dříve než bych to řešil manuálně, ale na druhou stranu, je dobré být vidět.

Jinak klimu si taky klidně stáhnu, ale světla jsem měl při předání na auto (nebo jak to tam je) a ještě jsem na to nesáhnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ja se spis zeptam, jestli resite to nastaveni sklonu svetel podle nalozeni auta? Je tam na to takovy ten rolovaci ovladac s hodnotami 1-3...

Priznam se, ze jsem na to ještě nesahnul a furt jezdim s "tovarnim nastavenim", tj. 1.

Zatím ale stejne moc po nocích nejezdim, takze to asi zacnu resit az na podzim a zime. Jestli to teda ma nejaky zasadni efekt. Spis mozna jde vic o oslnovani protijedoucích...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pardon, strilel jsem trochu od boku - ona je tam jeste 0. Jo, zatím tam mam taky 0, tj. na prazdne auto. 

Ok, diky za tip! Vetsinou jezdime 2 + bagaz, pripadne jeste kola na kouli, takze budu muset vysledovat, kam to v takove konfiguraci sviti a podle toho dostelovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Tam jde nastavit asi jen intenzita podsviceni...

Beru to tak, ze sviti pristroje = sviti potkavacky. Obcas je tam takovy prechod, ze sviti jen rucicky, tehdy ale, myslim, sviti jenom denni. Jinak vcera kdyz jsem jel a chumelilo, tak jsem si radsi potkavacky rozsvitil rucne, abych mel jistotu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Špatně. Když svítí LED světla, tak svítí celé přístroje. Když vjedeš do tmy (les) či se sešeří, postupně zhasnou stupnice a svítí jen ručičky. To je signalizace, že bys měl rozsvítit. Jakmile rozsvítíš, tak se rozzáří celé přístroje. Záleží, jak citlivě máš nastavený senzor. Pokud na "Pozdní", tak opravdu delší dobu svítí jen ručičky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...