Přejít na obsah

Klima a chlazení


3T52,0

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych pomoci s následujícím: od začátku léta řeším problém s klimou a občasném přehříváním motoru v těchto vedrech. Klimatizace začíná chladit někde od 2300 ot.min. do té doby fouká jen teplý vzduch. Jakmile se dostanu nad 2300ot./min tak je auto jako mrazák. když jsem otevřel kapotu tak jsem zjistil že se ani jedna vrtule netočí tudiž se motor občas přehřívá a klima nechladí. Dnes jsem zkoušel prozvonit elektro instalaci a z konektoru větráku do ŘJ signál normálně jde,  stálé plus a mínus na konektoru také je a když jsem zkousel prozvonit ten slabý kabel co vede do el. čerpadla před vanou tak také v pořádku. výměnu ventilátorů také už mám za sebou a tima to nebylo.  Klimakompresor byl před týdnem měněný a nic se nezměnilo. Takže podle mého bude na vině ŘJ motoru protože elektroinstalace k ní je v pořádku a ventilátory také v pořádku...   Proč mi nechce ŘJ motoru poslat signál do větráků aby se spustily ? Děkuji za každou radu.     S2  2.0TDI CR 103kw  2010

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, včera jsem to ještě zkoušel večer,   všechny relátka u BCM a to jedno co je v motorové pojistkovnici jsem vyměnil a nic...  pokud je někde ještě nějaké relé tak kde? ,, popř jaké relé je určeno na vrtule ?
pojistky jsem také zkontroloval i v interiéru a i v mot. pojistkovnici a vše ok..

 

A divné je že mi nelze udělat ani akční členy v motoru...  Např.. u BCM je to vše v pořádku..

Editováno: , autor: 3T52,0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...