Přejít na obsah

Oprava laku


VojtaCZ

Doporučené příspěvky

Bohužel ani ta tužka nepomůže, časem se to po několika umytí zviditelní ještě víc, tohle jsem zkoušel a je to na nic a opět opakuju, lak na 3 Fábii je nejhorší co jsem kdy viděl, stačí když manželka trochu škrábne nehtem u kliky. Tady pomůže střik do ztracena, povětšinou to vychází kolem 1000kč u nějakého solidního lakýrníka. :)  Jinak příští moje barva bude bíla, jak je vidno ty tmavší nejsou vůbec praktické protože je to jen poprašek a lidi jsou bezohlední. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

No a když objednám tohle tak to bude pasovat ne? Jinak moje sbírka, nejradši bych některý lidi nakopal: :angry:

(to na těch dveří je už celkem hluboký, vím kdo mě to udělal protože stál přes noc vedle mě a nikdo jinej tam nestál, takže jsem zvědav jak se k tomu panáček postaví, ta poslední fotka, to bude asi kamínek od dálnice)

IMG_20171106_110026.jpg

IMG_20171106_110059.jpg

IMG_20171106_110108.jpg

Editováno: , autor: Pitrsman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akoze na blbcov,co takto svojou neopatrnostou poskodzuju auta....to je bez debaty,ale na druhej strane to aj svedci o nekvalite dnesnych modernych vodourieditelnych lakov...ved´tam uz je snad iba ta voda a nic ine...plechy makke,ze ked tam priatelku opries zadkom a das jej pusu,mas tam hned preliacinu,alebo lavor...no des.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Včera na parkovišti. Pán se samozřejmě chystal na odjezd, jako by se nic nestalo. Při mém štěstí jsem se zrovna vracel k autu. Oprava bude v AS z jeho pojištění. Mám žádat přestříkání celého dílu, nebo rovnou výměnu? Rýhy jsou hluboké a nevím, zda to nebude při nějakém částečném rozstřiku vidět.

lak.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v AS bych videl posouzeni takto*: novy plast (aspon tam kam chodim tvrdi, ze plasty nedelaji rozstrik na puvodni a meni to za novy) u plechu bych to videl na nechani puvodniho a rozstrik do ztracena.

 

*podobne veci jsem zazil uz asi 3x a vzdy to vypadalo nejak podobne. Bylo to ale vzdy moje blbost a slo to tak z meho HP. A pred rokem jsem platil z meho ZP kolegyni u prace mnou odrene dvere na F1. Tam uz ale moje Kooperativa odmitla proplatit 100% v AS a musela mimo AS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ten nárazník není utržený, tak pro jeho výměnu není moc důvod a z té fotky se ty rýhy nezdají nějak extrémní - těžko říct, uvidíš, co na to pojišťovna. Blatníku - zdá se - nic není. Zbytečně bych ho určitě neměnil - nástřik a antikorozní ochrana je lepší z výroby.

 

S tím rozstřikem to bude horší - některé autorizáky ho nedělají a stříkají jen celé díly, jenže časem se barvy mohou "rozejít" a bude to více vidět na přechodu blatník/dveře. Rozstřik minimálně blatníku je určitě šetrnější způsob opravy.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...