Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím chalani.chcem sa opýtat a zrovna poprosit ako opraviť v OII RS pred face, kde je namontovany OII rs face naraznik s ledkami a prispusobená elektrika

Problem

Pri spinači svetel 0 : svítí silne iba LED

pri spinači AUTO. svíti potkávaci svetla i silne LED, včera mi svitili potkávacie a slabo LED,

ted to delá když zapnu AUTO, zapnou xenony a svíti iba na 2 sekundy slabo LED , potom preblikne na SILNE SVITENI (LED)

Oproti iduce auta na mna blikaju lebo ich oslnujem večer.

Pomožteeeeeeeeeeeeeee

• o 1 měsíc později...
Vloženo

ja mam nove a blikaji take na mne,, a co na technicky mi seřizoval a vše ok a svíti krásně nádhera ,,,ostatní nech jsi vymění a bude jim tak jisto svítit vdyt naše lampy stojí 5000kč a ne 500kč za kvalitu se platí :kol-47:

• o 4 týdny později...
Vloženo

zdravim potrebuji poradit budu predelavat octavii II na face a chtel bych naraznik rs s tim dennim svicenim ale potrebuju poradit jak je to zapojene?? koukal jsem i na mlhovky co mam ted maji 2 piny a ty rsacke III maji 3piny jak to mam zapojit?? vymenit koncovky?? dekuji za rady

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Chci se zeptat,chtěl bych do octy II facelift  ,dát rs denní svícení a mám tam BSG 3C0 937 049E kodování :018C0F030004140000110D000000000000087F075C  ,pujde to nakodovat?  přední mlhovky mám origo

Vloženo

nakódovat to nepůjde, musí se to spínat relátkem, ty máš BSG, led denní z FL RS podporují až BCM jednotky

Aha,díkes ,to relé jsem měl tak nějak v plánu...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím potrebujem radu.  Dal som nárazník na O II RS z RS II face a potrebujem zapojit led svetlá. Mám tam BSG nie BCM cize budem to riesit cez relé. Parkovačky zrusim uplne. Ako vyriesit hlasku na maxidote? Odporom? Alebo to ide aj inak? Ďakujem  

Vloženo

Dnes jsem řešil na starém BSGčku v autě, které nemělo regulaci podsvitu budíků vypnutí hlášení této chyby přes eepromu...a úspěch...tak třeba časem půjde i BSGčko parametrovat pro LED...

• o 4 roky později...
Vloženo

Ahoj,mám takový problém. Když mám spínač světel na ''0'' tak mi asi 5x problikají ledky v nárazníku a nesvítí. Nemate s tím někdo zkušenost čím by to mohlo byt. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...