Přejít na obsah

Tlacitka multifunkcny volant


Patrik1971

Doporučené příspěvky

Parkat sa mi stalo,ze mi zacalo spatne fungovat prave scrolovacie tlacitko v multifunkcnom volante.Nevenoval som tomu pozornost.Az teraz pocas 10 dnovej dovolenky zacalo byt uz nepouzitelne.Ako som vsak pocas dovolenky zistil,zaruka na auto mi koncila prave v den,kedy som sa z dovolenky vracal.Reklamovat,alebo to spisat u dealera pocas dovolenky v Taliansku sa mi zdalo zbytocne,tak som to riesil az po prichode domov.Zaruka koncila 14.8.2017,kedy som o tom aj telefonicky dealera Skodovky informoval.Bohuzial neuspesne,pretoze zaruka skoncila a nemam narok na bezplatnu opravu,aj ked je to iba 1  den.Trosku sklamanie,pocut vyhovorky tipu..viete,aj na mixer ked Vam skonci,tak uz sa neda nic robit...alebo viete pane,auto je kupene v Cechach a vy ho chcete teraz den po zaruke reklamovat na Slovensku...to sa neda.

Akoze da sa bez toho zit ale vyvalit teraz 140 eur za tlacitka+ vraj kodovanie a praca/to by sa tam fakt po vymene malo nieco kodovat?/,na to teda nemam chut.

Takze ponaucenie dobuducna,ak sa nieco vyskytne,budem to hned spisovat a reklamovat aj na Honolulu:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za komentare a obrazok.Jasne,chapem,moze sa stat,ale mna skor rozladilo to,ze 1 den po zaruke a postavia sa k tomu takto.Pritom ako sa tu pise,je to znamy,celoplosny problem tlacitok u Skodovky.Skusil som este napisat na Slovensky import,som zvedavy,ako sa k tomu postavia,popripade..kedze sa jedna o Ceske auto,predane v Plzni,skusim napisat aj primo vyrobcovi,popripade na Ceske zastupenie Skodovky.Ak ma niekto nejaky kontakt,budem velmi rad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze dnes telefonat zo servisu Skoda Autobors,kde som telefonicky problem s tlacitkom riesil....

Na moj podnet,ktory som importerovi Skoda pisal,sa zacalo nieco diat...mam prislubene,ze Skodovka zaplati 70% dielu a servis zaplati,resp vykona servisny ukon GRATIS.

Promptne,rychlo a ferovo...tak nejako som si to aj predstavoval.Pristup,ktory mne ako zakaznikovi znie skutocne ako zakaznicky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...