Přejít na obsah

Obrysovky KO po připojení vozíku


Twisted

Doporučené příspěvky

Zdar, dnes se mi stala velmi nemilá věc. Měnil jsem žárovku na vozíku a jelikož je to prehistorický stroj a já nemehlo, moc to nešlo. Nějak jsem ji tam narval, přijel s nastartovaným autem a připojil vozík (což šlo taky ztuha). V tu chvíli na autě vypadlo osvětlení SPZ. Myslel jsem, že je to schválně, ale vypadly i přední a zadní obrysovky a pouze na levé straně (opravoval jsem pravé světlo na vozíku). Ajťácké metody typu vypnout a zapnout nezafungovaly a překvapivě ani výměna žárovek. Znepokojilo mě, že konektory měly rozdrolené těsnění a kolem žárovek byly nažloutlé, samotné žárovky v zadním světle zčernaly (což mohlo být i opotřebením, jedna už vypadávala). Vše ostatní asi svítí jak má.

 

Myslíte, že došlo k nějakému zkratu, který poškodil elektroniku auta? Ale proč jen na levé straně? Mimochodem, tažné je neoriginální. Před x lety mu odešla elektronika, ale po opravě ok.

20170817_203109.jpg

Editováno: , autor: Twisted
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...