Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Rapid má bixenony, polokůži, 1.4 TSI, LED zadní světla, vyhřívaný zadní sedadla... Což jsou podle mě mnohem žádanější výbavy, než adaptivní tempomat, kterej s manuální převodovkou ani moc nedává smysl. A i díky výše zmíněným prvkům Rapid není už braný jako lowend ani by do budoucna už nikdy neměl být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na crossovery jim kašlu. Jako low-endová alternativa k Octavii (která má minimální podíl prodejů fyzickým osobám) má Rapid podle mě stále smysl.

 

S adaptivním tempomatem nemám zkušenost, ale prý umí být pěkně otravný a někteří by ho hned měnili za normální, když není přepínatelný. Spíše mě udivuje, že Rapid na rozdíl od Fabie snad v žádné výbavě (nevím jak MC a Scoutline) nemá ve standardu Front Assist.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To možná spadá, ale s tímhle to nesouvisí. To, že Octavia nemá Front Assist v základní výbavě, je rozhodnutí CZ importéra, nikoli EU. Na některých trzích je to přesně naopak - Octa má FA v základu, Fabia třeba až ve Style nebo na přání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Dnes som si všimol že v manuáli pre Škoda Rapid na strane 63 je popísané vyhrievanie predného a aj zadného skla. Samozrejme vyhrievanie predného nie je možné na Slovensku objednať.

 

https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/sk/Rapid_NH/11-2017/Manual/Rapid/A05_Rapid_OwnersManual.pdf

 

 

Vyhrievanie celneho skla.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...