Přejít na obsah

Výměna hlavice řadící páky


Speedluk

Doporučené příspěvky

Mám na vás dotaz ohledně výměny řadičky.Mám Rapida v social edition, takže tam byla origo taková nic moc gumová řadička.Tady na stránkách jsem koupil novou origo koženou.Když jsem to montoval, tak samotný rámeček jde vyklapnout a zaklapnout dobře, ale nejsem si jistý tím uchycením na té vroubkované tyčce.Závit tam není, takže logicky je asi jen nalisovaná a aby se nepohla, tak ji aretuje takový ocelový kroužek, který vyztužuje ten středový plastový díl řadičky.Stará šla vyndat celkem dobře (ten kroužek jsem uštíp).Novou jsem ale natlačil jen přiměřenou silou.drží dobře, ale ten plechový kroužek je volný.Asi by chtěla ještě dotlačit dál, ale přijde mi, že se to musí dělat nějak inteligentněji, než prostě hodně zatlačit (to se mi moc nechce).Nemáte s tím někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/radicky-plaketky-rukojete/radicky/skoda-octavia-iii-radici-paka-s-manzetou-5-ti-kuze-id:9898.eshop

A k tomu som si nechal ramik z Rapida a dal na mieru ušiť koženú manžetu. Na FB je Marek-Diely od neho je radicka. Celé okolo 65€

Editováno: , autor: Maco123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Já bych řekl, že to stejný bude. Opticky to vypadá, že stříbrný rámeček je jeden a ten samý výlisek, jen se liší plaketka matná pro RAPID a lesklá pro OIII. Sice plaketky mají různé kódy ND, ale liší se to jen písmenem podle typu auta a to bude jen kvůli logistice při montáži.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem koukal na Rapidovou a OctIII a je to stejné, měli to v krabicích vedle sebe a obě měli 5JB 711 456. Jinak cena s doklydem 605Kč a bez 500, Jasná volba za 500Kč bez účtu.Pražáci to mají snažší v tomhle obchodě kde jsou nové i použité díly. http://www.skoda-dily-skladem.cz/radici-paka-5-kvalt-rapid.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Vedel som, ze niekde tu je zalozene toto vlakno a som rad, ze som ho nasiel, pani toto som dneska nasiel a zamiloval som sa :-) do interieru monte carlo by to bolo ako stvorene :-) este dosetrit :-)

 

http://www.tuning-in.cz/skoda-rapid-kompletni-cervena-radicka-dsg.html

http://www.tuning-in.cz/skoda-rapid-manzeta-rucni-brzdy-cervena.html

 

a prosim este info, nema niekto skusenosti s vymenou tej kozenky na rucnu brzdu, aky je postup?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Nikde jsem to tady na fóru nenašel, tak se zeptám v tomhle vláknu, protože je tomu asi nejblíž - jak moc je obtížná výměna plaketky na řadičce? Dá se klasicky "vyloupnout" šroubovákem a nebo je tam přidělaná na pevno? Chci vyměnit plaketku (kus za kus - stejný typ), ale nechci poškodit celou řadičku :-) Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...