Přejít na obsah

Aplikacia MySkoda


Doporučené příspěvky

Mam s7 a s10 a zatim mi stale mirrorlink funguje. To spis apky od skody ne se ztraceji a snizuji podporu tohoto.  Posledni verze MySkoda opet nejede za jizdy. Naštěstí ale stale funguje zaznam trasy na pozadi coz je jedine co obcas potřebuji. Dokud nebude tom

tom v android auto. Tak mi staci android auto a navigace v mobilu. Az pak me bude zajímat zda zaznam do myskoda bude fungovat v rezimu AA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v s10 v nastaveni uz neni taky:( Ale ten nepripojuji (nechce se mi prehazovat usbc za mikro a zpet, mam tam kratky 20cm mikrousb trvale).

V s10 mi tak jede tomtom  v drzaku na skle, kdyz jedu na dlouhe cesty. Nebo AA na poskakovani po Ostrave kdyz se chci vyhnout kolonam.

Na mirrorlink mam predchozi s7 a tam teda zatim je. A funguje i aktualizace certifikatu. A na nej nahravam zaznam trasy kdyz potrebuji. Bylo mi lito se ji zbavit:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové další zpráva z HELPDESK ŠKODA 

 

SmartLink je rozhraní obsahující 3 zrcadlicí konektivity MirrorLink, Android Auto a Apple Carplay.
Aplikace MyŠKODA funguje pouze s CarPlayem nebo MirrorLinkem – správně jste poukázal na to, že společnost Samsung přestala MirrorLink podporovat, nicméně je zde možnost zvolit jiný Android telefon nebo se vydat cestou CarPlaye.

 

T

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ktorý aktuálny seriózny výrobca Androidov ešte ponúka Mirrorlink? Už asi žiadny. Kto bude chcieť využívať tieto služby, bude musieť presedlať na iOS.

 

Inak zaujímalo by ma, z akého dôvodu to nefunguje cez Android Auto. Či sa len nedohodli s Googlom alebo tam chýba nejaké technické prepojenie na strane Android Auta, ktoré nedokáže prenášať údaje z auta? Stará MyŠkoda appka totiž fungovala aj pod Android Auto, ale len ako elektronický manuál. Neponúkala žiadne údaje z auta. Napriek tomu cez starý Smartgate tie údaje vedela prenášať do mobilu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@brrrrm jak si psal, Stara appka byla takový manuál, Teď ta nová sbírá asi víc dat ... netuším. Protože mi to nejde :D

Každopádně argumentace Škody je neuvěřitelná.

Přijde mi, že se domnívají, že chci "zamykat auto nadálku" apod blbiny.

Já chci jen to, co dobře fungovalo. Např. manuál, servisní historie apod.

Oni nerozumím zákazníkům. Nebo nechtěj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo ta nová verze je vlastně k ničemu. V té staré jsem viděl servisní historii. ŠA uváděla, že MyŠkoda se propojila s Connectem, ale tyhle informace o servisu tam furt nejsou. Jediný detail o autě je, co je to za model a stupeň výbavy. Divím se, že napíšou, že to funguje pod ML, který je už "mrtvý". Jo funguje na starších telefonech Samsung, ale po loňském updatu A10 v červnu to Samsung zařízl.

Problém, proč to nejde přes AA bude asi ten, že Google tam nechce moc "pouštět" a nebo chce za to peníze. Zatím jediný nový přírůstek je Sygic a jeho navigace o dalších nevím.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Aplikácia MyŠkoda má u mňa dve prvenstvá.
- Prvým je. že ide o najdrahšiu aplikáciu akú mám v mobile.  
- Druhým je, že ju považujem za najhoršiu aplikáciu v mobile.
Viac ako 24 hodín som autom nikde nebol a po kliknutí mi aplikácia oznámila, že mám auto odomknuté a okná otvorené. Tak idem k autu a okná zatvorené  a dvere zamknuté. Po ďalšom kliknutí mi aplikácia napísala, že ide o stav dva dni dozadu, pričom refreš dát trval niekoľko minút.  Jej vývojár musí byť človek, ktorý nikdy auto nevlastnil a preto sa nestaral či je zamknuté alebo nie. Keby aspoň bol napísaný dátum a čas z akého sa zobrazujú údaje.

Ale aby som len nenadával, tak z aplikácie využívam export dát do excelu s jazdnými údajmi krátkodobé / dlhodobé / tankovací cyklus v stĺpcoch Do / Vzdialenosť (km) /         Čas (m) / rýchlosť (km/h) / spotreba (l/100 km).

Jozef

MySkoda-Infarkt.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Martab napsal:

Myslím ze když člověk otevře ten stav (ta obrazovka kde je možné auto vzdáleně zamknout), tam je datum a čas ze kdy jsou údaje a lze to manuálně aktualizovat. Není to ideální, ale aspoň něco…

 

Áno je to presne ten stav keď z rozhlasu vo výrobnej hale alebo v nákupnom centre počujeme oznam "Horí okamžitá evakuácia" potom keď vznikne chaos, tak sa príde k poznaniu, že ide o udalosť, ktorá sa stala pred týždňom, akurát systém rozhlasu ju mal po zapnutí na prvom mieste z minula.

Keď mi MyŠkoda prvý krát zahlásila, že auto je odomknuté tak som sa poriadne zľakol. Teraz už oznamom z aplikácie  MyŠkoda neverím pokiaľ si nedám aktualizovať stav. 

Keby sa tak dalo k dátam pristupovať cez API, naprogramoval by som si si vlastnú aplikáciu, ktorá by ma upozornila keď zostane vozidlo dlhšie bez pohybu a okná sú otvorené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...