Přejít na obsah

MAXI DOT


eltuccio

Doporučené příspěvky

Uvidime jak ta ochrana komponent u toho Swingu ... prava strana volantu uz funguje ... respektive tlacitko hlasoveho ovladani ne, panac na to neni v CG funkce ... mozna u Swingu s BT pujde ... Menu audio by pak asi slo taky, ukazovani parkovaku nevim, asi bude potreba nova PDC jednotka, kdyz pujde to radio, tak se take bude menit, kvuli origo couvaci kamere :)

Climatronic se bude nechat koupit odhadem za 5-7k cele topeni, panel take nebude drahy ... cidla se dodelaji... Jine rozdily myslim nebudou ...horsi je to ale s tou praci ... palubka dolu, tak to uz rovnou sezenu s tim lesklym plastema  necham ho striknout do barvy ... a takle to je se vsim :)

Jak me vcera ten kamos rikal, hele radsi nepocitat, aby te to vse nestalo vic nez FL Citigo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vlastně taky :) (vlastní montáž závěsnýho, podběhů, natažení drátů k repro (které mám krom výškových přes rok pod postelí) "zbytečné" nátěry spodku, hledání "nejlepšího" oleje...).

 

Design MaxiDotíku se mi taky líbí, ale nebaví mě ty elektronický obštrukce - úplně nejvíc by se mi líbilo vymyslet si budíky vlastní - dal bych 2 stejně velké (klasika tacho + otáčkoměr) vedle sebe, mezi ně Maxík, palivoměr do jejich spodní části tacho, kontrolky normal do budíků. Zbylo by místo v horní části oblouku štítu, tam nic důležitýho (stejně mi to zakrejvá volant, takže nevidim na tacháč od 40-160km/h) takže buď logo, nebo lépe barevné LCD s programovatelným zobrazením přezdívky, loga atd.

No, celé by to vyřešilo celoplošné proggramovatelné LCD, ale to už bych chtěl moc, to je sci-fi :D

 

MF volant mi nic neřiká (a líbí se mi ten origo VW s kulatym středem, co mám), stejně tak mi vyhovuje manuální klima.

Co by se mi hóódně líbilo je několik pamětí tempomatu (přepínání 50, 90, 130; 70-ka by se taky neztratila, ale i ty 3 by stačily + ta klasika na páčce pro ostatní rychlosti) - jo tohle bych bral i na volantu, není nutno.

A pak elektrické ovládání zadních výklopných okýnek, páč na jejich mech. ovladače za jízdy nedosáhnu. Nezjišťoval jsem zatim, jestli něco takovýho existuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...