Přejít na obsah

Dodělání elektrického stahování zadních oken


Wittmann

Doporučené příspěvky

Ahoj, je to tak. Musíš mít ten motorek. U Canu je to taky tak, mám štěstí koupil jsem všechny 4 a řídící motorek levý přední má taky koncovku na A.

 

Bez toho motorku to fungovat nebude :-(.

 

A nebo kup novej :-( 3.976Kč :-(

Editováno: , autor: Combi2002
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

zdar chlapi, chcem pogratulovat ze sa vsetko podarilo ;) mam v plane tiez dorobit elektricke stahovacky, kedze sa mi dostalo do ruk elektricke stahovanie na vodicovu stranu, je to LINovy motorcek 6y1959801, mam ho dokonca aj so zamkom, mam fabiu 2003 bez komfortu a origo centralu, elektronike sa rozumiem takze verim ze nebudem mat take problemy ;) mam ale nejake otazky, planujem tam dat aj RJ komfortu ale neviem ake cislo RJ mam hladat, dalsia otazka, chcel by som tam dorobit kedze mam k stahoavcke zamok aj origo central, len neviem ci to pojde kedze tam mam teraz namotnovany neoriginal central, pojde spojazdnit ten zamok len na jedny dvere s tym ze sa budu zamikat aj ostatne s neoriginal centralom? snad ma chapete :) a dufam ze mi poradit, vopred dakujem

post-41366-0-56300300-1370373937_thumb.j
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

zdar, tak jsem dodělal zadní stahovačky v CAN provedení. A nechal starej motorek u řidiče a ono to chodí i se to ovládá od řidiče, ale jen s ovladačem ze seata.

S ovladačem od fabie chodí zadní okna,ale nejde je zablokovat pojistkou od předních dveří. Tak mi to vysvětlete.

 

A to nemám nakódovaný 4 okna ale jen dvě.

 

Jsem zvědavej co se bude dít až tam vrazím správný motorek k řidiči a nakóduju to na 4 okna co se pak bude dít. :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona se nepřekóduje, ale "ví" že jsou tam 4 okna a ne dvě a hlásí chybu, že je špatně nakódovaná.

Tak to hlásilo mě, když jsem vyměnil LIN stahohvačky za CAN, taky to hned fungovalo, bez kódování, ale komfortka hlásila, že je špatně nakódovaná (pro neznalé, LIN stahovačky komfortku nezajímají a vůbec se nekódují)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zdravim hoši,

dodělávám si zadní el. stahování a mám několik dotazů. První se týká konektorů a kde je koupit. Sháním konektory do řj. ve dveřích a ovladače. Pokud jsem dobře pochopil tak ke každé řj. musím dotáhnout 4 kabely. +, -, CAN H a CAN L. Opravte mě jestli se pletu. Dál řeším jakou řj. si pořídit. Chtěl bych v budoucnu mít i centrál přes dálku. Jakou jednotku by jste mi doporučili? Umí dálku jednotka 6q0959433c? Poslední otázka se netýká stahování, ale ovladače el. zrcátek. Dal jsem na auto el. zrcátka, ale řeším zapojení ovladače. Zapojuje se také do řj. řidičových dveří? Pro zrcátka jsem měl volné konektory, ale ten ovladač nevím kam by se zapojil. Nebo je možnost že ty řj. by nebyly pro el. zrcátka, ale v tom případě nechápu, proč by měly volné konektory. Díky za rady -_-

IMG_20170824_090248055.jpg

IMG_20170908_185655969.jpg

IMG_20170911_203941959.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se do toho pustil, udělal jsem pravou zadní stahovačku a + - CANH a CANL jsem vzal z A sloupku u spolujezdce. Jenže když jsem zjistil že v tomto stavu nefunguje žádné stahování, ani ve předu a taky nefunguje alarm. Dokonce ani zamykání a odemykání přes tlačítka na dveřích řidiče. Když zadní jednotku odpojím, tak to začne zase běhat. Kde jsem udělal chybu? Jinak řídil jsem se podle přiloýených obrázků

schéma zadní dveře komunikace komfortu.JPG

schéma komfort spolujezdec.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravím, sice se jedná o starší téma, ale třeba se ho povede oživit.

 

Mám v plánu také dodělat el. zadní okna. Mám Fábii 1 Combi (2006). Mám origo centrál a přední okna v el. Dle mého už se bude jednat o CAN komunikaci.

 

Má otázka zatím pro začátek, kabeláž až následně.

 

Stačí tedy sehnat zadní el. stahovačky s motorky, které budou mít označení 6Q1? S komfortní jednotkou, která tam je teď, by to mělo fungovat?

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...