Přejít na obsah

Škoda nexus problém


Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám asi problém o kterém se nemůžu nikde nic dočíst a už jsem z nej zoufalý , takže k věci . Původně sem měl v octavii originál rádio stream, poté sem do nej dal originál nexus a vše funguvolo jak ma . Problém přišel když jsem do ni zkusil dat neoriginalni rádio které jak jsem se dozvěděl fungovat nemůže kvůli canbus sběrnici . A to hlavní ze když sem tam vrátil zpět nexus tak nexus nejde vypnout , pri připojeni konektoru do rádia se rozsvítí displej ale rádio nehraje a klíč není v zapalování ,při se pnutí klíče rádio zhasne a nedělá nic, pri nastartování rádio zapne a hraje bez problému . Když nexus dam do jiného auta tak funguje bezne . Když do auta dam stream tak ten funguje jak ma . Navíc nexus záhadou posunul hodiny na maxidotu do pravého rohu . Nevěděl by někdo co s tím ? Díky za jakoukoliv radu .

image.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve Škodovce to může být problém pokud rádio není v autě od koupi a nedej bože smrdí levotou. Doporučuji někoho kdo má aspoň VCDS a kódování rozumí. Najdi třeba nějakého elektrikáře tady z fóra co máš nejblíže. Jinak v Ostravě není problém pořešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak jen pro info ...dneska mi to nedalo a chtel sem si byt jist vsemi variantami nez pojedu na diagnostiku a v aute bylo jeste naistalovane handsfree parrot...radio stream ktere tam bylo puvodne s nim normalne fungoval...dnes jsem s obtizemi parrota dostal ven a vuala ...nexus funguje bez problemu . Kdyby nekdo resil podobny problem doporucuji vyndat vse prebytecne at predejdete moznym chybam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...