Přejít na obsah

Bolero - bluetooth


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, do SII jsem si dal Bolero a sadu bluetooth.Vlastnil jsem telefon Samsung galaxy S a vše fungovala. Oba přístroje se spárovaly a jelo to jak má být. Teď jsem si koupul ovšem Samsung galaxy S II a nejde se spárovat. Nemáte někd nějaké řešení, či pomoc? děkuji všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda mi někdo poradí v situaci, kdy mi dnes odpoledne z ničeho nic přestal fungovat zvuk přes bluetooth přes Bolero a orig. HF sadu. S telefonem se to spojí, umí ho ovládat, vytočí hovor, ale zvuk se prostě neozve. Zkoušeny dva telefony (iPhone a Nokia). Nejde ani hudba přes bluetooth...

Děkuji předem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zdarec chlapi, mam superba(2) rok 2008 nedávno jsem zjistil, že mám pod sedadlem spolujezdce BT jednotku, ale když se chci telefonem připojit a zkouším pin 1234 nebo 0000 tak mi to napíše nelze spárovat. Na radiu se nic neobjeví ani na palubáku , prý je to ještě stará jednotka který umí jen volat a přehrávat píšničky. Nevíte někdo jak to připojit ?? 

21584470_10203576477768152_1157849883_o.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě v maxidotu nic o telefonu nemám ani v radiu není kolonka BT ale jednotku pod sedačkou mám a telefon najde Skoda_BT kdyz nastartuju motor, někde jsem četl,že u prvních modelů šlo jen přenášet zvuk a že to nešlo nikde nastavit jen připojit.. ale psali tam pin 0000 nebo 1234, ale to nefunguje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Zdravim chlapi. Mam stejne dilema. Mam Bolero v SII 2013 a sparovat s mobilem se mi po dlouhych potizich povedlo. Nicemene jak tady psal Clerfayt "vymenit za lepsi radio"... V mem pripade uvazuji o Columbusu. Otazka ale je, jestli mi v Columbusu bude fungovat ten bluetooth modul, nebo ho budu muset nejak dokupovat. Coz se mi teda fakt nechce.

Dalsi otazka je,jestli bude v Columbusu fungovat ukazatel climatroniku a parkovacich senzoru. Nerad bych o nic z vyse uvedenych veci prisel. A jak je to s hlasovym ovladanim? Je potreba opet neco extra? Diky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak uz jsem si psal dnes s Milanem přes SZ, resim jestli vůbec instalovat Columbuse do auta, protože dneska v noci u nas na ulici vybrali O3. Stál jsem asi 7 aut před ni. Otazka je, jestli si mého auta vsimli, nebo jestli si vůbec vsimli, ze tam zadna navigace není. Nechce se mi zbytecne riskovat. Proto jsem to chtěl resit nejakym externim modulem. Milan říká, ze to nejde. Věřím mu, určitě ví o tomhle 100x vic, než já. Takze mi asi nezbude nic jiného, nez to risknout, nebo se na to vykaslat.

Kazdopadne ten dotaz  hodim i sem, třeba to někdo videl/resil. Nasel jsem na netu "Video vstup pro VW, Škoda s RCD510, navigační modul" (nevim, jestli sem muzu dat odkaz), kterej se montuje primo do radia. Ovladani navigace potom tlačítky na radiu a dotykem. Cena je kolem 8tis. Porad ale nevim, jestli to někdo zna, nebo uz to někdo videl, pripadne jak to funguje - spolehlivost. Mělo by to pracovat na WinCE, takze instalace samotne navigace zalezi uz jen na majiteli (TomTom, iGo,...). Kazdopadne nevim nic o vyrobci, takze si nemuzu udelat obrazek o kvalite samotného zarizeni.

Car_1.jpg

Car_2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...