Přejít na obsah

Výměna USB portu za novější typ pro Swing II


Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Dokáže prosím někdo poradit jaký USB ke Columbovi. Konkrétně k 5E0035020D. 

Montovali mi místo swingu columba, měnili i USB co mi prodejce dodal s jednotkou navigace, ale nějak to nechodí. Nabíjí, ale z flashky to muziku nenačte. Tak jestli.mám spravne číslo USB.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo prosím neví?

Teď tam mám USB 5Q0035726E

I v menu USB nesvítí, je nedostupné. Nevím co s tím. Předchozí majitel rádia tvrdí že mu USB normálně fungovalo.

Děkuji 

Editováno: , autor: Tomas666
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Este je otazne, ci bolo pri vymene radia a USB to USB spravne nakodovane. Tiez na F3 pri zmene zo Swing+ na Amundsen som menil USB a musel nakodovat, ked dobre pamatam

 

Este skontroluj, ci je konektor spravne pripojeny do USB

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže v byte 19 bit 6/7 je zapnuto USB, iPhone. Předpokládám že je to správně. Konektory jsou zastrčené správně. Ještě mne napadá jestli nemůže být někde seklý kabel, ta kabeláž byla z vraku. Zkusím propípat.

Předpokládám snad správně, že ikdyž není fleška zapojená, tak nabídka USB svítí? Abych nehledal chybu v rádiu a nebyla vadná fleška. Ikdyž jsem zkoušel i druhou a v počítači normálně funguje 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kdyby někdo do budoucna měl stejný problém, vyměnil jsem USB konektor za 5Q0 035 726 N a už to chodí.

Předtím tam bylo 5Q0 035 726 E. Netuším zda byl vadný, nebo jen nevhodný typ... To už asi nezjistím. Nemám jak 

Editováno: , autor: Tomas666
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mi moc nesedi voci mojim poznamkam 😮 

 

5Q0 035 726 N (5Q0 035 726 C)- dlhý čierny konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 0,5 A. Kompatibilné s iPhone, určený pre MIB 2 Entry (Škoda Swing 2, VW Composition Touch, Seat Media System Touch)

5Q0 035 726 E - dlhý zelený konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 1,5 A. Kompatibilné so Smartlink a CarPlay. Vytvorené pre MIB 2 STD (Škoda Bolero/Amundsen/Columbus, VW Composition Media/Discover Media/Discover Pro, Seat Media System Plus/Navi System/Navi System Plus.

 

ale ked funguje, tak ok. snad aj ten maximalny nabijaci prud bude postacovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dneska zapůjčený 5q0035726e, nový z obchodu, zda ten předchozí není vadný. Není. Nefunguje. Dal jsem zpět 5q0035726N a chodí to. Měl jsem tam na zkoušku i ten s E na konci asi dva dny a nabíjí rychleji. Ale USB nenačte.

Jaký jiný ještě je možný k mib1 columbovi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra, moja chyba. Prehliadol som poznamku o MIB1 :(

 

Pre istotu sem dam vsetky co sa mi podarilo kedysi dohladat

 

5Q0 035 726 – krátky zelený konektor, bez napájania, bez kompatibility s iPhone. Navrhnuté na pripojenie k rozbočovačom. Kompatibilné so SmartLink a Car Play iba cez USB HUB (rozbočovač) 

5Q0 035 726 B – krátky biely konektor, vrátanie napájania, maximálny prúd 0,5 A. Žiadna podpora pre iPhone, navrhnuté iba pre MIB 1

5Q0 035 726 C a 5Q0 035 726 N – dlhý čierny konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 0,5 A. Kompatibilné s iPhone, určený pre MIB 2 Entry (Škoda Swing 2, VW Composition Touch, Seat Media System Touch)

5Q0 035 726 E – dlhý zelený konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 1,5 A. Kompatibilné so Smartlink a CarPlay. Vytvorené pre MIB 2 STD (Škoda Bolero/Amundsen/Columbus, VW Composition Media/Discover Media/Discover Pro, Seat Media System Plus/Navi System/Navi System Plus. Nepokúšajte sa zbytočne pripojiť tento port k MIB1 – nebude to fungovať.

5Q0 035 726 G – krátky fialový konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 0,5 A. Žiadna podpora pre iPhone, navrhnuté pre MIB 1

5Q0 035 726 J – dlhý čierny konektor, vrátane napájania, kompatibilný so SmartLink. Určený pre MIB 2 STD (VW Golf 7, Sharan). Existuje aj náhradná verzia 5Q0 035 726 E. Bez podpory v MIB 1.

5Q0 035 726 M – dlhý čierny konektor, vrátane napájania, kompatibilný so SmartLink. Určený pre MIB 2 GP (Škoda Swing 3, VW Composition Color, Seat Media System Color)

5Q0 035 726 L – dva USB konektory pre inštaláciu v zadnej lakťovej opierke

 

Podla toho ale aj tak by mal byt N urceny az pre MIB2, i ked zakladne modely. Chcelo by to najst niekoho s Columbom MIB1 a nech skontroluje co ma v aute

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám s Bolerem MIB1 5Q0 035 726 B , měnil jsme za původní 5Q0 035 726  co byla s úplně první Swingem (fungoval i 5Q0 035 726 N ale nemám jablko , tak jsem se vrátil k B, kdyby ho někdo potřeboval, mám ho stále doma v krabičce), jen se mi to občas odpojilo respektive po vypnutí si to nepamatoval poslední písničku a hrálo to pak jako bych flashku právě připojil, přestal jsem řešit a hudbu má s SD karty a usb používám jako nouzovou nabíječku, je to ale ultrapomalý 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám k dispozici i 5q0035726B, ale ten má jinou zásuvku, ta nepasovala na kablík. Mám i 5q0035726, to zůstalo po demontáži swingu, ale to nemá napájení. 

Já mám toho columba dodělaného,místo starého cernobileho swingu, bral jsem jednotku, displej, kabeláž (byl to komplet svazek z vnitřku auta) a USB z vrakáče, tak bůhví z čeho ten svazek je. Předpokládal jsem že je to všechno z jednoho auta, to jsem po tom prodejci chtěl, ale bůhví. Nicméně dál to neřeším, jen mne zajímalo co by tam mělo být. Podle toho co píše wirer, tak asi s indexem B, ale na to já nemám kablík. Jo a ještě jeden poznatek, jednotka má červené podsvícení, takže ta bude asi z VW.

Nicméně funguje to s N, takže ho tam nechám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to.mne taky napadlo to oříznout, ale to mi stejně nic nepřinese. Páč podle toho co tu píše wirer, tak nabíjecí proud krom toho velkého zeleného je u všech stejný. A pokud to N funguje, není důvod cokoliv dál řešit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...