Přejít na obsah

větrání


Chlumec

Doporučené příspěvky

Ahoj. Potreboval bych radu. Kdyz v Superbu vypnu foukání tak se vypne vse krome foukaní na boční okenka. To je normalní? a jeste jedne vec která mi nejde do hlavy. Pri zapnutem vetrani kamkoliv se pri zarazení zpázečky zmeni zvuk vetraku a vypada to jako kdyz to funi to pristrojovky u splujezdce. Vysvetli mi to nekdo? Diky moc

Editováno: , autor: Chlumec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, potreboval bych poradit. Uz asi tyden pozoruju, ze mi nejak zajimave funguji vydechy smer celni sklo a stred palubovky. Asi 2x jsem potreboval odmlzit celni sklo a vsiml jsem si, ze vydech celniho skla na strane ridice fouka podstatne min nez u spolujezdce, kdyz jsem klimu vypnul a zapnul delalo to stale. A bylo jedno, jestli jsem dal intenzivni rozmrazovani celniho skla nebo jen klasicky foukani na celni sklo vysledek stejny. Projel jsem vsechny moznosti proudeni vzduchu na panelu v domneni, ze je nekde zasekla klapka a treba se uvolni, nacez jsem prisel na to, ze mi stejne malo fouka i prostredni vydech na palubovce, ale jen jeden ten smerem ke spolujezdci. Jinak ostatni foukaji cca ve stejne intenzite. Klimatizaci pouzivam prevazne v nastaveni Auto. Zajimalo by me zda se da klima nejak nastavit volbou tlacitek, jelikoz si v aute nedavno hral syn a mohl neco pomackat a nebo by to mohla byt spis mechanicka zavada. Momentalne nemam moznost diagnostiky. Diky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...