Ladous007 Posted February 10 Share Posted February 10 Bylo pul roku stare, v 5ti lete zaruce a najeto 19tis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mira96 Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) V 7. 2. 2025 na 9:18, tomashewk napsal: proč jim to tam stojí už dva měsíce To moje stálo v autosalonu od května 2021 a já jsem si pro něj přijel až na konci září 😉 Je to velmi relativní, vloni na podzim jsem na Škoda Plus objevil dokonalého dvojníka toho co mám, jenom byl o dva měsíce starší a najeto o 2t více než jsem měl já. A za necelé dva týdny bylo pryč. PS: A v "pozorování" jsem měl od loňského podzimu ještě podobné jako mám, ale rok výroby 2019, najeto 85t km za 594k a už je také pryč. Prostě každé auto má svého kupce, jenom záleží na čase Edited February 12 by Mira96 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) Také se dovolím připojit, začátkem léta bude na prodej nebouraný garážovaný L&K liftback facelift, 2,0 TDI 140 kW 7° DSG, stříbrná brilliant metalíza, interiér hnědá kůže s béžovým stropem, navíc nezavisle topení, tažné zařízení, masážní odvětrání sedadla, zadní stěrač, alarm, rezerva, Columbus 9,2" MIB 2.5, DVD, SIM, 2×SD, USB-A, hlasové ovládání, paket Rear, třízónová klimatizaceV, vyhřívání všech sedadelr, poaktivní ochrana cestujících0, 230V zásuvka a další USB. Najeto bude cca 82 000 km. Předpoklad ceny 600 000,00 Kč. První majitel, vozidlo je registrováno na RČ. Edited February 11 by Petr Svetr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Rýpar Posted February 24 Share Posted February 24 To mi přijde dobrá cena v poměru, co se nabízí na trhu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts