Přejít na obsah

Zajímavé video


elvis78

Doporučené příspěvky

Ať už to natáčel a financoval kdokoliv s jakýmikoliv pohnutkami, je tam bohužel hodně pravdy. Měl jsem rozepsanou dlouhou reakci, ale ono to nemá cenu. Kdo chce vidět, vidí, kdo nechce vidět... Stačí místo v srpnu vyrazit ho HR v době kvetení řepky, aby si člověk po cestě uvědomil, že u nás opravdu něco není v pořádku. Když vidím, jak se dnes zachází s půdou, která nás má živit, jde na mě deprese při myšlence, co tu asi zanecháme budoucím generacím... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom dokumentu není nic nového - tohle přece všichni dávno víme. Je tam pár účelově pokroucených dojemných scén. Třeba když zkrachovalý zemědělec a megalomanský chovatel krokodýlů Rada vypráví, jak je dobrý hospodář. Celý ten humbuk ale nejde na vrub Babiše, ten v podstatě za nic nemůže, chová se pouze racionálně. Spíše by mě zajímala zpověď lidí, kteří ho podporují - to je ten pravý fenomén, tím bychom se měli zabývat  a nějak se z toho poučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s Wittmannem. P. Bohumir Rada je zkrachovaly podnikatel. Jen se podivejte do OR. A ze by to tak nenechal? Podivejte se, co zemedelci pestuji na polich a nejen p. Babis. Nezastavam se Babise. Na polich je hl. repka. Ta zemedelcum vynasi nejvice. Zrusil bych jim dotace na repku a bude po zlutem, smradlavem hnusu!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stačí si vzpomenout na všechny jeho polopravdy, lži a názorové obraty o 180°. Že v podstatě za nic nemůže? Kdyby nic jiného, měl teď 4 roky možnost navrhnout potřebné změny. Neudělal vůbec nic a ani neudělá! Proč? Protože se chová racionálně - současný stav mu vyhovuje, jeho majetek se od vstupu do politiky údajně bezmála zdvojnásobil a jak známo, málokdo má dost, aby nechtěl víc. Jak říkám, kdo chce, ten tam informace k zamyšlení najde. Kdo nechce... ten se třeba vymluví na Radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tom hospodaření mi povídejte.Vracel jsem se jednou s rodinou kolem Nové Paky, hledali jsme mezi polema kešku a když jsme ji nalezli a já se rozhlédl, nestačil jsem se divit. Všude krásná kukuřice, ale pozor žádná monokultura. Kukuřice se v pruzích střídala s vojtěškou! Někdo použil mozek. Mimochodem pole byly ve kopcích. Jinak člověk někdy potřebuje postrčit aby hledal informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...