Přejít na obsah

Apple CarPlay aplikace


Doporučené příspěvky

Zkusil jsem SKODA OneApp v mem cinskem aute a prekvapilo me, ze aplikace ma Apple certifikaci a funguje pres CarPlay, byt v samotnem telefonu ji mezi polozkama pro CarPlay (zatim?) nevidim. Bohuzel, pripojenym iPhonem na kratkem USB kabelu obrazovku radia nevyfotim ;) Az prijedu domu, vezmu druhy telefon. Resp. pokud to uz vite, dejte zpravu, at se zbytecne nenamaham. Ja to nevedel :) 

 

Tady nic videt neni, fotku v aute udelam pozdeji. 

 

IMG_5755.thumb.PNG.bf2816d305bd72a7ff811641779a5684.PNG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, v pripade, ze nemas SmartGate, musis pokazde pripojit pres USB.

 

Ja to delam kvuli CarPlay tak jako tak a nijak me to neobtezuje. Mam zajistene dobijeni telefonu, coz se hodi, resp. potrebuji.

Ano, az pujde CarPlay/AndroidAuto bezdratove (pokud vim, dnes to umi u CarPlay jen BMW), budu mit bezdratove nabijeni jak na strane auta, tak telefonu, pak se z pripojovani kabelu stane obtezujici krok. Do te doby nemam namitek, stoji me to... kolik, asi 3 sekundy?

 

Nicmene, podle meho dosavadniho testu me aplikace prilis nepresvedcila. Graficky dost slabe, uzivatelsky jen velmi omezene prizpusobitelne a nektere obrazovky nefunguji korektne. Coz ovsem muze byt dano tim, ze to zkousim v cinskem aute - to jen pro poradek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes po práci jsem to zkusil spárovat, ale nepovedlo se. Zkoušel jsem to snad 10x ale vždy se na boleru objeví jen hláška “Začněte připojením mobilu pomocí wifi popřípadě USB”. A jak asi když už to připojený je?! Tak to odojím a znovu zapojím a zase ta hláška...

Existuje na to nějaký zaklínadlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normalně připojim telefon do USB, infotainment se mi přepne (z toho co tam bylo) do prostředí carplay, (telefon oznámí carplay a zhasne). Na displeji infotainmentu spustím navigaci mapy, hudbu, skodaoneapp, a pár dalších zbytečností.

 

Jen nevim, (nemel jsem cas to zkoumat) když z carplay přejdu třeba na radio, setup, sound nebo car info, jak se zase vratim do carplay. Trapně to dělám tak, že telefon odpojim a zase připojim, na displeji se zase objeví carplay.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak jsem to taky nainstaloval (iphone SE) a sel zkusit .. prvni jizda okamzite naskocilo samo, jak rekl gngngn plug n play ... druha jizda uz se to nechtelo pripojit, at prej pripojim wifi nebo usb, treti to zase slo hned, ctvrta a pata opet nic .. takze 2/5, to miluju tyhle veci co si delaj co chtej :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně, Kubo, pomohlo vypnout natvrdo a zapnout aplikaci v tel. Jinak to mám stejně!

Udělala mi ještě radost app TuneIn nebo MyTuner radio- naloz internetovych radii dle zanru, ceske mluvene slovo (radio povidka a humor)! Super! Kdyz je signal a data- nadhera


Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Asi před měsícem jsem měnil Octavii za novou a fungující CarPlay mě tam hodně potěšilo. Pak se ale nějakého důvodu přestalo připojovat a dokonce ani na SmartLinku už se jeho ikona nezobrazuje (mám tam jen Android Car a MirrorLink). Nevíte někdo, co s tím? Lze infotainment nějak restartovat? Mobil už jsem restartoval, tím to asi nebude. V nastavení mobilu -> Obecné -> CarPlay se mi auto už taky nezobrazuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Dlouhé podržení vypnutí nepomohlo - CarPlay tam stále nebylo.

2. Obnova do továrního nastavení pomohla - ikona se zobrazila a telefon bylo možné připojit. Díky!

 

Teď už jen zjistit, jestli stačí uvést do továrního nastavení jen některou z nabízených sekcí, nebo je potřeba pustit to komplet. Ale popravdě doufám, že už nebudu mít příležitost to vyzkoušet. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...