Přejít na obsah

Oprava karoserie


lubyk93

Doporučené příspěvky

Myslíš lem blatníku? Těžko říct. Ceny se dost liší mezi jednotlivými karosáři a také záleží do jakého to potřebuješ dotáhnout stavu - třeba jestli si antikorozní ochranu, případně lak uděláš sám. No a pak taky záleží jak moc je to shnilé - zde platí zásada: Je to podstaně horší než to vypadá. Orientační rozpětí 3 až 5 tisíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to po buracke... kupil som ho pred mesiacom 1.9tdi 66kw r.v.2002 celkom slusna vybava kupil som ho za 1700€ chcel by som aby mi posluzilo aspon zo 4 roky a vyzeralo ako tak... ma origo 230 000 km asi sa dlho davalo dokopy motor je krasnucky len toto mi lame hlavu ci to dat spravit alebo nehat tak... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Iba z jednej strany.. druha strana je ok... zajtra to teda zanesiem do servisu... s opravou rataju cca tyzden.. a stk bola robena tohto roka v aprili... Takze do 4/2019 mam stym pokoj... ale pre moj kludny spanok chcem aby bol ten prah aj lem spraveny :) dik za rady a pomoc dam potom foto ako to dopadlo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...