Přejít na obsah

Asistent dálkových světel


jakoubek_

Doporučené příspěvky

Zdravím, jen se zeptam, jak jste spokojeni s funkci asistenta dalkovych svetel? Co se tyka funkcnosti - detekce protijedoucích aut, detekce města, k tomu nemam vyhrad, ale trochu mi vadi rychlostni omezeni pro zapnuti na cca 60km/h, dle manualu plati pro nektere země rychlostni omezeni pro zapnuti +40km/h. Jedna se o to, ze jezdim serpentynama v lese a klidne bych snesl to nastaveni na +40km. Resil jste někdo zmenu nastaveni? J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, ofiko cestou vim, ze se to nedela :)  Mne by se hodilo tak 50km/h, tolik cca jedu lesem v serpentynach, zvere tam je hafo a s tlumenejma to neni zadna hitparada. Obchazim to zatím bud rucnim zapnutim dalkovych svetel, nebo na rovnejsim useku pridam přes 60km/h a ono se to pak do cca 30km/h drzi uz v klidu, takze obejit to jde. Ale nastaveni na 40km/h by bylo pro me lepsi....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na to opravdu sahat zatím nechci, to bych spis zrusil natrvalo Start-Stop. Ale auto je v zaruce a chápu, ze výrobce, pokud se vyskytnou nejake problémy, hleda cokoliv, co by mohlo plneni záruky omezit. A to, ze tyto upravy jsou v servise schopni zjistit, o tom asi nikdo nepochybuje. Holt s tim budu muset zit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...