ČudlR Posted February 16 Share Posted February 16 Ono mit na opravu neni problem, ale to ze ti to vymeni neresi to ze to nezačne za cas delat znova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted February 16 Share Posted February 16 A začne a veľmi rýchlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_V Posted February 16 Share Posted February 16 Hmm, teraz ste ma nepotesili. Zas komplet novu prednu napravu tam davat nechcem, to radsej predam a kupim nieco ine namiesto toho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted February 17 Share Posted February 17 Písal som ti, že tam daj lithiovu vazelinu. G05 215 0A2 Link asi na tu vazelinu tu dat nemôžem, pozri cez Google. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČudlR Posted February 17 Share Posted February 17 Mam ale tuseninze aby se dostal do tehlech mist silentbloku tak by rameno musel vyndat protoze zrovna v tomhle miste je to schovany. Jinak lithiove mazivo ve spreji maj v autokelly za par kacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted February 17 Share Posted February 17 Spraví to v pohode stačí dat dole koleso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_V Posted February 17 Share Posted February 17 dik @cayc , viem ze si mi to spominal par komentov vyssie. Kedze nie som zrucny v tejto oblasti (vsetko zhodit a namazat), tak mi kamos dohodol servis u znameho za dva tyzdne. Mazivo si kupim, videl som ze to nie je ani moc drahe... Inak dnes v Bratislave 14 stupnov a nic nevrzga, tak aspon na chvilu klud... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skdh Posted February 17 Share Posted February 17 @Martin_V Napis potom info ako si pochodil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skdh Posted March 10 Share Posted March 10 @Martin_Vbol si v servise? Doriesilo sa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted March 10 Share Posted March 10 Ľahnite si vedľa auta zboku. Kúpte si toto. Strieknite do silentbloku. Hotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romiiken Posted March 11 Share Posted March 11 To by mali davat vo vybave ku kazdemu Superbu rovno z fabriky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_V Posted March 11 Share Posted March 11 @skdhnebol som nikde, najskor v praci extrem a teraz chore dieta, takze mi to nevychadza. No musim to cim skor poriesit, lebo chcem aj menit olej v prevodovke a ine veci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted April 12 Share Posted April 12 Nemáte niekto uťahovaci moment na vzperu prevodovky? Pri výmene ak je DSG ju chceme odmontovať aby išlo vybrať ľavé rameno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanson Posted April 12 Share Posted April 12 Snad ti to pomůže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted April 12 Share Posted April 12 Výborne, dakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted May 12 Share Posted May 12 Zdravím, každý špekuluje nikto nechce lisovat silenty. Neskúšal ste niekto komplet výmenu ramien napr. za Lemforder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted May 12 Share Posted May 12 čo ti drbe? najdi si normalny servis ... toto riešime bezne na pockanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted May 12 Share Posted May 12 V AS 300e to je moc mimo spekuluju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted May 12 Share Posted May 12 ja som cca 100 aj s geo robil posledne ... ziadna strasna robota ... hold je vela roboty a nema nikto zaujem riesit taketo pi viny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted May 13 Share Posted May 13 Uz som nasiel niekoho schopneho, ale objednava sa k nemu Pondelok rano jak do doktora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted Saturday at 06:04 AM Share Posted Saturday at 06:04 AM to je normálne dnes a bude to horšie .... roboty vela , nechces ty dvaja iny cakaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted Monday at 04:44 PM Share Posted Monday at 04:44 PM Je nejaký rozdiel v ramene podľa indexu? Podľa VIN mi ide 5Q0407151E, J, S ale viem zohnať lacno nové origo komplet P alebo R. Podľa foto sú úplne rovnaké. Mate niekto možnosť pozrieť v Etke v čom je rozdiel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romiiken Posted Monday at 11:40 PM Share Posted Monday at 11:40 PM (edited) @dfgaNapisal si spravnu referenciu ? Hladal som to v ETKE na cely koncern a nic som nanasiel. Edited Monday at 11:40 PM by Romiiken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted Tuesday at 03:04 AM Share Posted Tuesday at 03:04 AM Na predaj som našiel: 3Q0407151P 5Q0407151R 5Q0407151S Je v tom nejaký rozdiel? Mne ide 3Q0407151S/J/E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romiiken Posted Tuesday at 11:28 PM Share Posted Tuesday at 11:28 PM Tu moze byt rozdiel v pouzitych lozkach. Rozna tvrdost lozka s ohladom na hmotnost pohonnej sustavy: 3Q0407151E odpadlo > nahrada 3Q0407151S (2.0 TSI) 3Q0407151J odpadlo > nahrada 3Q040715S (2.0 TSI) 3Q0407151P > podla ETKY vhodne pre hybrid a 2.0 TDI 5Q0407151R odpadlo (1.10.2019) > 5WA 407 151 - Skoda nepouziva. Len AUDI, SEAT a VW. Podla modelov to vyzera, ze su pouzite len pri mensich MQB surodencoch. A3, Golf, Leon, T-ROC. motorizacie: pri A3 su uvedene vsetky. 5Q0407151S odpadlo (1.08.2019) > 5Q0 407 151 AC pouzite len pri Leon, Golf, T-Roc motorizacie: 1.4 TSI, 1.5 TSI Aky je v nich presne rozdiel neviem. Ale kedze v popise nieje Arteon ani Passat tak sa da predpokladat mierne iny tvar kvoli inemu nastaveniu napravy a rovnako ako pri Supe rozdiel v lozkach, kvoli hmotnosti. Ale to je len moja domnienka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts