Přejít na obsah

Nastaveni podsvícení budíků


dusan.k

Doporučené příspěvky

http://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Model/Fabia_NJ

Tady jsou v elektronické podobě, bohužel na mobilu mě to nechce manuál otevřít tak jsem neměl možnost prozkoumat v návodu na blues zda to jde. 

V mobilní aplikaci jsem o tom našel pouze toto: 

Intenzita osvětlení přístrojů se automaticky upravuje podle okolních světelných podmínek. Pokud je snížená viditelnost a nesvítí potkávací světla, intenzita osvětlení přístrojů se sníží jako upozornění pro řidiče, aby světla zapnul.

Intenzitu osvětlení přístrojů je možné nastavit v infotainmentu Návod k obsluze infotainmentu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám bolero, ale i když dám podsvětlení na min. stejně mi ve tmě přijde, že budíky a maxidot svítí příliš, možná bych řekl i naplno docela to ruší. Přijde mi, že se stlumí jen rádio jo a u něj mě štve, že když zakliknu vypnutí po 10 s nastavení vydrží jen na tu jednu jízdu, po dalším startu už se nevypne, máte to taky tak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je divný, třeba opravdu nemá zapnutá světla. Citaci z návodu jsem tady napsal, budíky pohasnou aby upozornily na nerozsvícená světla, svítí slabě nezhasnou úplně. Nevím jak to funguje na reflektorech, ale předpokládám, že tam jde nastavit automatické rozsvícení potkávacích světel po nastartování při absenci denního svícení. Takže po setmění musí otočit kolečkem aby fungovala dálková světla a potom by měla palubka svítit tak jak má. Jestli to ale tímto není a blues nedokáže intenzitu změnit, bude to muset servis provést nejspíš kódováním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...