Přejít na obsah

poruchy světel


Standis

Doporučené příspěvky

Oll 2012. poslední dobou se mi stává, že nahodile mi maxidot hlásí, že nesvítí 3 brzdové světlo. když zastavím motor a přijdu po nějakém čase, světlo již svítí jak má. Pak nějakou dobu nic a po čase zase začne zlobit. Někdy to samé dělá i denní levého světlo. Těd se to zase přehodilo a nesvítí pravé pravé potkávací světlo.

 

Nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Mně se stává něco podobného. Mám denní světla napojena na potkávačky. Vše fungovalo dlouho v pořádku, až mi na nějakou dobu přestala svítit pravá potkávačka spolu s pravým denním svícením a nedavno se přidala i levá strana. Zajímavé je, že při nenastartovaném motoru vše svítí ok, ale po nastartování zhasnou + se mi na maxidotu objeví hláška, že jsou vadné oba přední blinkry. První blikání je rychlé (signál toho, že je někde prasklá žárovka), ale každé další už funguje ok. Navíc mi nefunguje ani osvětlení SPZ, žárovky jsem měnil, jsou nové. Čím by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...