Panel 559 Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Ahoj prosím o radu mám fabii 1.4mpi rv 2003 a dnes při jízdě se mi rozsvítila kontrolka servo řízení to ale fungovalo normálně stěrače jely na maximum nesly vypnout a svítily mi všechny blinkry nevyply se ani po vytáhnutí klíčku ze zapalování pomohlo až odpojení baterie na cca 5 minut pomohlo od tý doby 100km a v pořádku co by to mohlo být ? Nejdřív jsem si myslel že odešla komfortní jednotka ale po odpojení baterie zatím dobrý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek 835 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Ahoj já bych mrkl Vagem a pak taky na elektrický svazek na levém nosníku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrko Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 Zdravím, mám stejný problém. Jak to tenkrát dopadlo? Dík za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra16V Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 Dotyčný tady byl naposledy před rokem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts