Přejít na obsah

RS 245 zvuk


Luky3333

Doporučené příspěvky

Ja som skusal tehlu na plyne do kopca, z kopca, launch s plnym autom, s prazdnym a ani jeden prdik do vyfuku. Mozno tam v tom case uz montovali OPF a ani o tom neviem, ale to sa mi nechce verit, skor to bude nejaka optimalizovana mapa v RJ, mozno s ohladom na ekologiu a spotrebu. Aj ked co si spominam, tak skoda ma tieto prechodne fazy zvlastne nastavene, ked do Octavie 2 RS zacali montovat CR TDI este tesne pred FL (co bolo celkom pochopitelne, ze sa chceli co najskor zbavit PDcka), interier tam uz bol FL vratane volantu, ale zvonku este pred FL (opravte ma ak sa mylim, ale to som uz OT)

Namatkovo, I30 N a Mkove bavory tiez akusticky celkom utrpeli po instalacii OPF.

 

BTW: MY 04/2018 s DSG. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Né, troufnu si s jistotou tvrdit, že tím to opravdu není a RS FL 230 prostě v serii nestřílí, ať už s DSG či bez. 

Nemusíš se bát, opravdu ti tam OPF bez tvého záměru nikdo nedal :).

Osobně si myslím, že žádný CHHA nemá OPF, protože ten přišel až s novějším motorem který už je pouze přímovstřik a nikoliv kombinace FSI+MPI tudíž motory DKFA respektive DLBA u RS245. Já mám 6/17 DSG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím, koukám po FL 169 KW právě kvůli tomu zvuku a tohle mě teda mrzí... V jedné recenzi na RS245 jsem slyšel, že slabší (FL 230) pořád DSG fart má. Když jsem to i na vlastní uši slyšel, tak jsem právě RS245 kvůli absenci fartu vyřadil. Koukal jsem i tady na fóru ohledně porovnání obou motorů, a starší 220/230 vychází na pružné zrychlení citelně líp... No nic, tak budu muset hledat kousek co prdí. ;)

Editováno: , autor: jeli13
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jediná která to dělá, je podle mého RS230 předfacelift s DSG. Tím to z nabídky ŠA hasne.

Rozhodně jsem tedy nejezdil všema MR a všeobecně verzema takže s jistotou to říct nedokážu, jsou tu ale i ostatní co by mohli přispět do diskuze, třeba mě napadá @Mili9 a někdo z úpravců třeba Petr @motorpower by taky mohl vědět proč tomu tak je..

Editováno: , autor: headerTDI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to zrovna ideální, ale našel jsem jedno video s FL 169 kw co prdí, zvukově to není zrovna hitparáda ale na ukázku to stačí. Čas 1:20, poté záběr na výfuk. Nemyslím si, že by zrovna tohle auto mělo jiný výfuk. Jinak se mi zdá, že i auto, co jsem měl půjčené mělo DSG fart tišší než RS 230. Doufám že tu nešířím nějaký dezinformace a hoaxy. ;) Ještě tedy otázka jestli není zvuk ve videu přidaný...

 

https://youtu.be/PCHDCBf_C1A?t=80

 

Editováno: , autor: jeli13
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...