Přejít na obsah

Zkušenosti ŠkodaPlus


TomasHajek

Doporučené příspěvky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s nákupem auta z programu škodaplus? Plánuji koupi ročního SIII z tohoto programu, nájezd kolem 30tis.km, 2.0TDI 4x4.

Co jsem si vyhlídl přes inzeráty, tak auta vypadají jako nové a hned bych s některým odjel. Myslíte, že je možné i v tomto programu naletět a koupit třeba stočený nebo havarovaný kus tak jak v obyčejných bazarech? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud si vybíraš vozy které jsou označeny jako škoda plus, tj. do 1,5 roku stáři a 30tkm nájezdu tak chybu neudělaš. Sám sem tak kupoval.

Většinou jsou to předváděcí nebo referentské vozy ŠA takže budeš 3 majitel v techničku (ŠA, prodejce a ty).

Samozrřejmně prodejci na portálu skodaplus inzerují i "normální" bazarovky ...

 

Editováno: , autor: LiveBomb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Cerstva skusenost je, ze hodne vela Superbov v Skoda Plus rocni vozy su auta z autopozicovni. Navyse nemaju ani predlzenu zaruku ako to je deklarovane pre program Skoda plus rocni vozy.

Budem musiet sa poobhliadat dokladnejsie :)

Editováno: , autor: deto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Hlavně se přímo zeptejte, zda bylo něco lakované či měněné. Prodejce často uvádí nebourané, ale že byl celý bok orvaný a byl měněný blatník s dvěřmi, kvůli tomu, že to někdo ohobloval u nákupáku nepovažuje za bourané vozidlo. Také jsem volal na mnoho inzerátů, než to dopadlo a na fotkách vypadá auto lépe než ve skutečnosti. Byl jsem třeba v Ústí n/L. s informací, že na autě nic nenajdu. Skutečnost - ohoblovaná 3 kola o obrubník, ťukanec v laku na dveřích, odřené křidýlko na kufru a odlupující se lak na zrcátkách.

Takže tak. Ale koupil jsem v r. 2009 Supa, do kterého jsem nedal ani korunu mimo běžný provoz, a nyní ho má ještě v užívání otec. Má 200.000km a pořád bez investic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, ve Skoda Plus se zacina objevovat docela dost aut z operativnich leasingu. Tam jsou zastoupena auta ruznych normalnich firem, nebo napr. prazskych taxiku nebo pujcoven. Taxik na prvni pohled nijak nepoznate - na auta se davaji zlute folie. Bylo jich dost ve stupni Active, posledni dobou naopak temer vyhradne Ambition.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

já tam kupoval v listopadu Superba v plné polní. Tříleté vozidlo, nájezd 150050, takže akorát skončila prodloužená záruka na 150000km. Majitel rotoval v autoservisu auta a bral zas novýho superba. Správnej prodejce tě nechá nahlédnout do digitální servisky a dává záruku na původ a stav vozu, respektive to i garantuje Skoda Auto. Měl jsem jednu reklamovatelnou věc a prodejce to vyměnil bez jakéhokoliv problému.

 

Jak ale píšou ostatní, objevujou se tam dost auta z půjčovej, flotilovejch služebáků, atd, takže bych šel jen po stavu "perfektni" a projel si historii. Skoda Plus ti navic dava prohlidku zakoupeneho vozu v jakemkoliv jinem autorizaku zdarma.

 

Nebál bych se toho, je to podstatně větší bezpečnost a jistota jak běžnej bazar, případně nákup od soukromníka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Já můžu doporučit prodejce Autocentrum Jičín. Ochotní prodejci, vše ukážou, odpoví na dotazy, nechají vás v klidu auto prohlédnout. Při předání také vše na 1. Naopak Přerost a Švorc Škoda plus děs běs. Prodejce nic k autu nevěděl, údajně bylo auto v cajku. Na zvedáku "se zjistil" totálně prasklý přední nárazník (údajně o tom nevěděli), doplňkové služby nebyli schopni zjistit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...