Přejít na obsah

AMUNDSEN - aktualizacia map


Doporučené příspěvky

No myslel jsem si, že bez kompletních mapových podkladů nemohu žít ... no kupodivu můžu ... místo komplet map stahuji jen podklady ECE4, tedy takové, kam reálně mohu jet ... do anglie, portugalska, norska, švédska nebo řecka se embéčkem fakt nechystám, takže kompletní mapy reálně nepotřebuji. Aktualizace nyní hotová za hodku, oproti dvěma hodinám, když jsem aktualizoval kompletní podklady. S dodanou 16 GB kartou si tak vystačím, než embéčko půjde z domu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě tam ke spokojenosti chybí Nizozemí a Francie. Netušíte prosím někdo kde sehnat kartu jinak než za ni dát 5 tisíc CZK?

Já jsem koupil na Aukru SD kartu a rovnou mi i prodejce upravil CID aby se karta tvářila jako škoda karta. Mám 64 GB a stálo mě to pod 1000kc.

 

Odesláno z mého Pixel 2 XL pomocí Tapatalk

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
před 16 hodinami, Pytlák napsal:

Nevíte někdo, jak je to s aktualizací map pro Amundsen? Poslední, které mi to našlo jsou z 25 KT roku 2020. Přitom aktualizace by tuším měla být 2 x ročně. Dík.

Měla by být v nejbližší době, v řádu týdnů. A je to přesne tak, že aktualizace byla vždy 2x do roka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny a mám dotaz

aktualizoval jsem mapy na karte podle doporučení (návodu), nejdřív format atd., kdyz ted zasunu kartu do Infot. nahlásí mi, že vkladam kartu s mapami ale po spusteni softu s navigací mi nahlásí, že mapove podklady jsou nedostupne. pomuže někdo? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zřejmě jsi naformátoval kartu ve FAT32, je nutné formátovat exFAT ... bo FAT32 nefachá se soubory většími než 4GB a embaso kartu s mapami nenačte ... takže bych zkusil naformátovat v exFAT, nahrát znovu mapy ... a pokud máš origo kartu (nebo správně upravenou neorigo), mělo by to už fachat ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, aktualizovalo se už někomu něco nebo podařilo se vám zahájit aktualizaci na MR 2021? Já moc nepobírám jak to vlastně bez SD karty funguje. Skutečně je auto bez připojení čehokoli pořád online a stáhne si co potřebuje? To mi při fungování infotainmentu přijde jako scifi. Už jen chybějící loga některých stanic mi přijde minimálně škoda 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, zkoušel jsem to mnoha způsoby včetně toho, na který jsi posílal odkaz. Mám v autě už veškeré vstupy USB-C, takže jedu přes redukci (u které je podpora datového přenosu), prostě to nejde, jako by to flashku ani nenačetlo. Mám trochu strach, že auto se taky jenom tváří, že je online a to včetně navigace. Už několikrát mne to do kolony přivedlo namísto aby se jí to vyhnulo, respektive zobrazilo jí to až když jsem v ní zůstal viset :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám sice Kodiaqa, ale jsem na tom úplně stejně. Mělo by se aktualizovat 25 a 45 kalendářní týden. Nicméně u některých verzí co vidím je ECEx 2020/2021, tak si myslím, že je to jen chyba (snad). Pro jistotu to chce zkontrolovat verzi v rádiu a co se bude stahovat, jde to poznat z názvu. Jinak naposled (podzim) jsem stahoval ze Seat update portálu a tam to stahovalo daleko rychleji než z portálu ŠA.

Editováno: , autor: l79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...