velkytom 88 Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 No myslel jsem si, že bez kompletních mapových podkladů nemohu žít ... no kupodivu můžu ... místo komplet map stahuji jen podklady ECE4, tedy takové, kam reálně mohu jet ... do anglie, portugalska, norska, švédska nebo řecka se embéčkem fakt nechystám, takže kompletní mapy reálně nepotřebuji. Aktualizace nyní hotová za hodku, oproti dvěma hodinám, když jsem aktualizoval kompletní podklady. S dodanou 16 GB kartou si tak vystačím, než embéčko půjde z domu. Quote Link to post Share on other sites
petr1402 7 Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 (edited) před 1 hodinou, velkytom napsal: Mam úplně stejnou zkušenost. S 16GB kartou plné vystacim. Jezdím Německo a Itálii a pro tuto oblast jsou uvedené podklady dostatecne. Edited July 7, 2020 by petr1402 Quote Link to post Share on other sites
gabuliatko 5 Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 No mě tam ke spokojenosti chybí Nizozemí a Francie. Netušíte prosím někdo kde sehnat kartu jinak než za ni dát 5 tisíc CZK? Quote Link to post Share on other sites
DaroshCZ 7 Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 No mě tam ke spokojenosti chybí Nizozemí a Francie. Netušíte prosím někdo kde sehnat kartu jinak než za ni dát 5 tisíc CZK? Já jsem koupil na Aukru SD kartu a rovnou mi i prodejce upravil CID aby se karta tvářila jako škoda karta. Mám 64 GB a stálo mě to pod 1000kc. Odesláno z mého Pixel 2 XL pomocí Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
ferda25 673 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 OEM tolik nestojí a už nikdy člověk v případě ztráty nebo poškození nemusí řešit ten samý problém...jen zase koupí OEM kartu. Quote Link to post Share on other sites
REALista 5 Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Ne všechny MR2020 mají 32GB kartu, já mám 16GB Quote Link to post Share on other sites
wlado93 38 Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Ahoj, mam 4 kusy Samsung Evo Plus 64GB na ktorych ide zmenit CID. Ked tak SS. Inzerat sa mi neda vytvorit, hadze to chybu EX0. Quote Link to post Share on other sites
Pytlák 113 Posted Wednesday at 02:32 PM Share Posted Wednesday at 02:32 PM Nevíte někdo, jak je to s aktualizací map pro Amundsen? Poslední, které mi to našlo jsou z 25 KT roku 2020. Přitom aktualizace by tuším měla být 2 x ročně. Dík. Quote Link to post Share on other sites
BerryCZe 0 Posted Wednesday at 07:33 PM Share Posted Wednesday at 07:33 PM MR2021 Amundsen MIB3 a o kartě si člověk může nechat zdát :-D Quote Link to post Share on other sites
LukášCBR 1,221 Posted Thursday at 06:53 AM Share Posted Thursday at 06:53 AM před 16 hodinami, Pytlák napsal: Nevíte někdo, jak je to s aktualizací map pro Amundsen? Poslední, které mi to našlo jsou z 25 KT roku 2020. Přitom aktualizace by tuším měla být 2 x ročně. Dík. Měla by být v nejbližší době, v řádu týdnů. A je to přesne tak, že aktualizace byla vždy 2x do roka. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts