Přejít na obsah

Active Plus daylight, autozamykanie?


luczan

Doporučené příspěvky

ahoj,

kupil som jazdenu fabiu 5/2016 Active plus (44KW) a zarazili ma dve veci:

- denne svietenie je riesene stretavackami (a teda svietia aj zadne svetla), pricom v rohoch svetiel su ziarovky ktore su pre daylight. Je toto normalny stav pre zakladnu vybavu alebo ich len neviem zapnut? 

 

- absencia automatickeho zamknutia po rozjazde. V prirucke nie je ziadne obmedzenie na vybavu. 

 

Ak ma niekto skusenosti s takouto vybavou, moze mi povedat ci je to ok? Dik

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aut. zamykání - Následující funkce centrálního zamykání je možné individuálně nastavit v infotainmentu v nabídce  →  → Otevírání a zavírání. - musíš mít Swing/Bolero/Amunsen.

 

Světla - zkus toto

Aktivace funkce u vozidel bez infotainmentu › Vypněte zapalování, přitlačte ovládací páčku směrových/dálkových světel směrem k volantu, posuňte ji nahoru a přidržte ji v této poloze. › Zapněte zapalování a držte ovládací páčku ve zmíněné poloze do zaznění zvukové signalizace (přibližně 3 s).

Ale píší, že v některých zemích při denním svícení svítí i zadní

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- aktivovat/deaktivovat denne svietenie podla prirucky som skusal, ale to neprepne denne svietenie na krajne predne ziarovky, cize mam pocit ze tie ziarovky su tam zbytocne.

- autoradio je blues, takze zamykanie si nemam ako nastavit - mal som za to ze toto by mohol byt standard uz od zakladnej vybavy. 

 

S tym vykuchavanim skodoviek pre zakladnu vybavu to asi trochu prehanaju, hlavne to autozamykanie ma hneva... a ziarovky si budem teda menit castejsie ako by bolo potrebne.

 

Editováno: , autor: luczan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

napad od ronskispeed odskusam- teda ci ziarovka zasvieti pri vypnutom motore a prepnutej packe blinkra - teda parkovacka len do jednej strany. 

Ale nasiel som rovnaku fabiu - motorovo + vybava, rovnaky rok vyroby,maximalne o 2 mesiace mladsiu a tie svetla jej svietia. A zaujimalo by ma ako je v tomto pripade prepinac svetiel - asi na 0, lebo inak tam mame len prepnutie na parkovacky a stretavacky.

 

A ano wirer, tiez si myslim ze cez diagnostiku by mohlo ist aktivovat zamykanie a snad aj tie svetla. Asi sa s fabcou zastavim v skodovackom servise, aj tak si chcem dat nacenit cuvacie senzory (v jednom servise mi uz dali cenu 400e - omg)

 

fabia.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...