Přejít na obsah

Přední nárazník- Demontáž


Arts

Doporučené příspěvky

Čau,

 

řešil jsem něco podobného se zadním nárazníkem. V autorizáku ocenili opravu na cca 12000. V opravě by byla zahrnuta demontáž nárazníku, nový nárazník (žádné lepení nedělají), lakování, zpětná montáž.

 

To se mi zdálo trochu moc, tak jsem poprvé v životě dal auto k takovému nějakému garážistovi, ktererého jsem našel na internetu. Ten ocenil opravu na 4-5000. Zahrnovala by demontáž, svaření, lakování poloviny nárazníku a montáž. Nebyla to ale dobrá volba. Opravu dost odflákl. Musel jsem tam znova, aby to přeleštil. V laku byly bublinky a přilepený chlup. A to zdaleka nebylo všechno. S autem mi najezdil 200 km a navíc mi ukradl zadní roletku, resp. vyměnil za starou a ošoupanou. Nebylo příjemné to řešit. A nestálo to 4000, ale samozřejmě 5000 a to mi ještě odmítl dát daňový doklad. Ale už jsem mu poslal dáreček, hajzlovi...

 

 

Za sebe radím, dej to do autorizáku k profíkům. Když je něco levné, tak to většinou blbě dopadne. Já už každopádně do žádné "výhodné" garáže s autem nepojedu.

 

D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Ahoj chtěl jsme se zeptat jsem čerství majitel Fabia 2 9/11 a chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo návod jak sundat přední nárazník torxy  co byli dole jsem povolil i co byli u podběhů i nahoře včetně čepů, ale furt to nemůžu nárazník sundat. Nemáte někdo radu díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...