Přejít na obsah

Zvuk Turba


Kouba2

Doporučené příspěvky

zdravim vas.mam rok 1,4 Tsi 103 kw.super vykon super spotreba.vadi mi dve veci,tak doufam ze se dozvim neco vic tady.kdyz pri rozjezdu rychle uberu plyn,od motoru se ozve takove zasusteni,dela to urcite turbo,jen me zajima,jestli je to v poradku.a druha vec-kdyz zastavim treba na semaforu,otacky padnou,auto ma tichounky zvuk,ale najednou se chod motoru trochu zmeni.zacne tak jakoby neco chrastit.uz jsme to resil na jinem foru a bylo mi receno,ze jakmmile spadne tlak oleje,delaj to nentily a je to pry naprosto v poradku.tak diiky vsem za rady.jeste dodam,auto ma najeto 35 tisic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Nastartoval jsem, rozjel jsem se pomalu na zpátečku a slyším jak lehce píská turbo. Se zapnutým radiem bych si toho ani nevšiml, ale zaujalo mě že po zhruba 200 metrech jízdy po parkovišti pískaní přestalo. Dělá vám to taky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si zavolej do škodovky, třeba ti to řeknou... Co si myslíš, že tady má někdo takovou statistiku? To tady nikdo neví. Vidíš snad tady mraky příspěvků, o nespolehlivosti turba u tohoto konkrétního motoru? Já ne. A ani nikde jinde. Porouchat se může kdykoliv. Koukám, že pořád někde něco řešíš, vykašli se na to, a jezdi. Na vojně jsme takovým říkali vyplašenka. :rolleyes:

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Buď je tam někde netěsnost, ať na kompresorové částí, nebo na výfukové, nebo do toho turba něco vběhlo. A nebo to má případně najeto víc než si myslíš. Ale jak píšu. 370tis najeto a turbo slyšet není. A auto jede jak z praku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...