Přejít na obsah

sedačky


Armyk

Doporučené příspěvky

Aký poplatok? Nie pokutu? A za čo?

 

Ad To bočné vedenie na sedáku v Karoqu som zaregistroval aj ja, ale nie je to nijako strašné. Pohodlie sedenia v Karoqu, ale aj v Octávii na sedadle vodiča považujem za komfortné. Je určite porovnateľné so Superbom. Zrovna som bol včera v servise, kde som ho obzeral a odskúšal sedenie. Vadila mi tam však koža, aj keď mi vraveli, že je s vetraním. Šmýkal som sa na tom ako had. Pre zabránenie odkrvenia nôh by som odporúčal adaptívny tempomat s automatickou prevodovkou. To si strčíš nohy kde chceš a ako chceš. Aj na lokálke, keď sa na niekoho zavesíš.

Editováno: , autor: ctiborB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo to jsem měl stejně, když jsem zvažoval karoq, úzké na na boky stehen, ale stejně jsem je si dal do objednávky, jelikož v celo kůži s podélným prošíváním LK byly nádherný a jemný, sedělo se v nich super oproti látce či základní kůži, ale je pravda, že vzadu jsou prostě nízký opěradla a vyšším postavám nesedí, ani hl. opěrka se nedá vysunout tak, aby ti nevadila na zádech, 190+, nižší s tím problém neměli. Co jsem ale taky řešil hluk z kufru při sklopení stř. sedadla jako opěrky. 

 

Ale jelikož jsem objednával v TOPu, víc prostě nešlo, tak jsem to u toho auta chtěl, krémová kůže to prostě zvedla o level výš. 

 

Čekačka se při každé takové výbavě raketově zvedla v týdnech navíc, nakonec skončila na 69týdnech ???

 

Objednáno a v půlce čekání se to začalo ještě prodlužovat, tak mi nabídli Kodiaq v té samé konfiguraci sedačky barva výbava a o 2 měsíce dříve před termínem Karoqa. 

 

Dneska již to není ani půl roku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...

mam takovou menší otázku, dá se vyměnit opěradlo zadních sedaček? mám style první verze, kde není sklopný ten prosřední díl opěradla a chtěl bych to vyměnit za novější verzi, kdy už jde sklopit ten prostřední díl. myslíte že to půjde?

Moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Wesp napsal:

Nevíte někdo jestli je rozdíl v sedačkách u Karoqu u výbavy Ambition a Style? Někde jsem četl, že Style má komfortní sedadla, ale teď to nemůžu nikde najít. A ani co to přesně znamená.

 

Karoq má dokonce čtyři typy předních sedadel:

 

- Active a Ambition - shodný sedák, Ambition ale mohutnější opěradlo

- Style - stejné opěradlo jako Ambiton, ale delší sedák

- "sportovní sedadla" - stejný sedák jako Style, ale jiné opěradlo

 

Jde to krásně vidět při otevření víc panelů v prohlížeči, staší si dát boční pohled v galerii interieru.

Editováno: , autor: bojler
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

No a pokud člověk chce varioflex a sklápěcí sedačku spolujezdce, aby embéčko nebylo jen na parádu, ale i použitelné ... to má teprv po žížalkách a je odkázán na sedozáklad, žádné sportovní sedačky, žádná kůže atp. ... Njn, holt když člověk chce funkční přibližovadlo, musí pseudotrpět ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ale když v doplňkové výbavě zaškrtnu elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí, potah sedadel – kůže, tak  dojde ke změně sportovních sedadel na klasická kožená sedadla. A tady by snad s variama neměl být problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...