Přejít na obsah

Karoq kódování


ferda25

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
V 11. 8. 2018 na 15:44, ferda25 napsal:

Dnes na prvním Karoqu dodělán Trailer asistent s úspěšnou kalibrací kamery.  Vše funguje.

Pro dodělání tohoto asistenta, je potřeba mít pouze "parkovací asistent" (v konfigurátoru za 14 000 Kč)m zbytek se jen dokóduje? Na videích od VW vždy tímto asistentem Trailer asistent aktivují. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Po návštěvě ve Strakonících u @ferda25 aktualizován infotainment na model 2019, např. automatická změna barvy podle modu atd.Barvy jsou  v auto modu přednastavené, ale dají se změnit např. přes caristu kódováním. Dále zpoždění ostřiku před. světel a další věci dle mého přání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@havrosh přesně tak, jenom individual si nastavíš barvu Ty, normal myslím že je bílý a ještě  tam nově přibyl offroad mód,ten je hnědý. Přednastavené barvy jdou změnit například přes Caristu. Mačkáš tlačítko modu a přepínají se volby i z barvou, musí být v nastavení volba barev na auto.Snad jsem to popsal srozumitelně.;)

Editováno: , autor: cilda1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, tmatus15 napsal:

ahojte,

Da sa pls dokodovat wirelles CarPlay? na iOS12 pribudla tato funkcia, na volante mam to tlacidlo, lenze po stlaceni vypise "Nepodporovana funkcia". Predpokladam teda, ze je to len SW lock.

Hodně bych se divil, protože na bezdrátové spojení Carplay je potřeba extra protokol Wifi+BT spojení mezi infotainmentem a iPhonem, což dokódováním půjde těžko. Taky bych ho bral, zvlášť když je v Karoqu bezdrátový dobíjení, ale zatím to umí jen poslední BMWčka a asi dvě externí rádia Pioneer. Kabelu se asi bohužel nevyhneme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...