Přejít na obsah

Vyhrivane celni sklo


havrosh

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Vyhřívané sklo nainstalované a funkční, ale nedoporučuju.

Prosinec 2022 - na pojišťovnu nahlášeno prasklé přední sklo. V autorizovaném ŠA servisu mi řekli, že zkusí dát vyhřívané, s teoretickým doplatkem do 5 tisíc, bez výměny ovládacího panelu climatronicu.

Leden 2023 - první návštěva servisu. Na dálku se připojil chytrý pán ze Strakonic, nahrál nový software (prý z VW). Výsledek - v climatronicu se objevila ikonka na vyhřívání čelního skla, ale zmizela vazba mezi vyhříváním předních sedadel a vyhřívání volantu. Tudíž vyhřívání volantu se musí zapínat separátně v climatronicu.

Únor  2023 - výměna skla. Bohužel v servisu chybělo jedno relé, takže jsem dostal auto s drátky v čelním skle, ale zatím nefunkčními.

Březen 2023 - doplnění relé, zprovoznění vyhřívání skla a pokus na dálku opět spojit vyhřívání předních sedaček s volantem. Výsledek negativní, prý neexistuje varianta, která by to umožnila za přítomnosti vyhřívání čelního skla.

 

Výsledek: náklady skoro dvojnásobné; ráno zapnu vyhřívání sedaček, zmáčknu climatronik, zapnu vyhřívání volantu a musím se zpátky vrátit z climatronicu, odmáčknu start stop a můžu vyjet. Otravné... Kdybych to věděl, vyhřívané čelní sklo nedávám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...