Přejít na obsah

Nesvítí světla na celé pravé straně


Janson12

Doporučené příspěvky

Cosby tomu asi rozumi dobre, takze to nechci nejak zpochybnovat. Ale jak to muze zpusobovat spinac svetel? Ten prece spina jen jeden kontakt, neni v nem nejake rozdeleni na pravou a levou stranu. A pokud by v nem nebyl kontakt, tak auto myslim rozsviti svetla na obou stranach. Nejak mi to nejde do hlavy. :kol-32:

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Ahoj. Byla to ta řídící jednotka?

Já měl na své trochu jiný problém. Polovina světel nešla, ale zajimavě. To co svítilo na pravé straně nesvítilo na levé a opačně. Na levé šla obrysovka a mlhovka na pravé šlo denní a potkávací. Vzadu podobné. Problém byl v řídící jednotce. Jeden večer jsem zaparkoval auto do garáže, vše svítilo. Druhý den vyjedu a půlka světel nesvítila. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co zde popisuje první přispěvovatel, že nesvítila přesně polovina vozu je nesmysl, muselo se to chovat přesně jako u tebe. Tj. jeden typ světel svítil na jedné straně a ten samý typ nesvítil na druhé straně. Jednotkou tohle není skoro nikdy, většinou je špatná pojistka v eboxu nebo vodič od eboxu k BCMku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Tak jsem vcera kontroloval pojistky a je to pojistka na pozici F27. Byla pouze mirne nedocvaknuta. Diky za rady, zavada odstranena :kol-47:

Jen jedna technicka, pokud bych vytahl nejakou jinou pojistku, je mozne ze bych pak musel neco nekde nechat nakodovat? Nebo je mozne po odpojeni baterie, zkusit pojistku vytahnout, zkontrolvat a zase dat zpet bez jakehokoliv dalsiho problemu? Diky

IMG_3089.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S odpojenou baterkou muzes vytahovat pojistky jak chces, na diagnostice se to po pripojeni baterie nijak neprojevi. Pokud budes pojistky vytahovat s pripojenou baterii, pravdepodobne ti na diagnostice vyskoci spousta chyb (zalezi, ktere pojistky budes vytahovat, ne kazda se na diagnostice projevi). Rozhodne vsak nebudes muset nic kodovat. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...