Přejít na obsah

bluethooth kufatec fiscon basic plus


Doporučené příspěvky

dobrý den,

poprosím o radu.

Mám supa 2 s navigací amundsen+.Od výroby není bluethooth jednotka,ale je doinstalovávána jednotka kufatec fiscon basic plus.

Co se týká telefonování,zobrazování jmen při telefonování,spojení s telefónem není problém,ale je problém s telefonním seznamem a zobrazování volaných,zmeškaných hovorů.

Telefonní seznam se stahuje,ale nestáhlo se nikdy nic.Zmeškané hovory,nebo volané hovory se zobrazují pod písmeny -yyy@@ÿÿÿ++,a takové podobné nesmysly v tomto duchu.

Už si s tím nevím rady,udělal jsem update na nejnovější verzi,udělal jsem tovární nastavení,odstranil jsem všechny kontakty v telefónu,postupně přidával atd..nic nepomohlo.Když mi někdo volá,nebo když já vytočím volaného,tak se jméno ukáže normálně,ale potom při zobrazení volaných čísel se mi zobrazují nesmyslné znaky popsané viz výše.

Nenapadá vás něco,co bych mohl ještě zkusit,popřípadě udělat.Je to otravné ,když potřebuji za jízdy vytočit někoho a musím brát telefon do ruky a hledat.

Předem vám děkuji za případné rady a návrhy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...