Přejít na obsah

ABS, ( ! ), nefunkční tachometr - Roomster 1.4TDI


lkabrt

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém s ABS. Nejdříve se mi při jízdě rozsvítila kontrolka ABS a ABS přestalo fungovat, vyzkoušel jsem zastavit, vypnout motor, znovu nastartovat a kontrolka zhasla a vše bylo OK. Tohle se mi za cca 100km cestu stalo dvakrát, pokaždé pomohlo zhasnutí motoru a nastartování. Druhý den se ráno navíc rozsvítila kontrolka ( ! ), kontrolka motoru a přestal jít tachometr a vypnutí/zapnutí motoru nepomáhá.

 

Auto jsem měl píchnuté na diagnostice a ta ukázala - "trvalá závada ABS - přečtěte závady z řídící jednotky ABS". S řídící jednotkou ABS se diagnostika nedokázala spojit.

 

Kontroloval jsem pojistky na baterce, pojistky uvnitř a nic jsem neobjevil. Nemá někdo tip jak zjistit, jestli odešla jednotka ABS nebo jestli je chyba někde jinde? Nerad bych vyměnil jednotku ABS a zjistil, že problém je někde jinde ... případně tip na elektrikáře v okolí Trutnova nebo Náchoda, který by se v tom pohrabal a měl čas ještě před vánoci :-) Díky.

Editováno: , autor: lkabrt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...