Přejít na obsah

Držák na telefon


Pawlisko

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

 

hledal jsem, ale kromě adaptéru jsem nic nenašel a proto se dovolím zeptat majitelů SUPŮ, jaký používáte držák na mobil?

Líbí se mi ty do mřížky, protože matlat si sklo se mi už moc nechce (používal jsem na Octavii) a především, vzdálenost skla od sedačky je delší jak u Octavie.
Bohužel střídám mobily (iPhone SE, 7, 7 Plus, X,...) a z toho důvodu je pro mě nesmysl kupovat ty magnetické, protože bych musel mít polepený každý telefon a zároveň odpadá možnost BRODIT konzolí, protože bych musel mít několik "paticí".

Ideální nějaký, který nepadá, je nastavitelný a především ozkoušený :)

Předem díky za návrhy, :) případně i za fotky Vašich řešení.

Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se podělím, držák je focen ve Fabii, jelikož sem jo tam přehodil manželce. Používal jsem ho v supu rok, nejčastěji v něm byl huawei p9, občas p7, parkrát Samsung note 3. Teď ho používá manželka ve Fabii na iPhone Se. Je nastavitelný a drží pěkně. Můžu doporučit.
Já teď používám držák od nilkin, magnetický včetně bezdrat. Nabíjení - funguje pěkně se Samsung s8. Snad to někomu pomůže:-)2f6ec0757fdd359cf9ac5fb459a2c8c4.jpgd300b504870e76264c89c857a4206566.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja telefon hazim do popelniku( samsung galaxy S8) pritelkyne tam dava iphone 8 a bez probpemu. Jak na navigaci,tak na bezne vozeni. Tyhle drzaky do ventilaci nejsou spatny. Ale precijenom telefon za 20tkc+ nedam do pofidernich pacicek do ventilace. To uz je lepsi ten co ma kolega nademnou v SII.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám HF, takže mi nevadí ani telefon v kapse, ale když si chci zapnout navigaci (WaZe) kvůli radarům apod. tak ho mít v ruce nemůžu...

Jinak já mám iPhone půjčovnu, takže beru telefon, který mi zůstane (iPhone SE, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, X) a nemůžu mít na všech nalepený magnet nebo kupovat patice :|

Proto je pro mě řešení buď přísavka na sklo (to už mám) nebo něco do ventilace :|

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fotku po ruce nemám.. Od broditu je jen ta konzole a kloub na držák. Samotný držák už je něco do čeho pasoval telefon. Kloub taky neni potřeba, ale líp se na to kouká a šmatlá, když je to pootočený. Moje kombinace je

https://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-854218/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-skoda-superb-09-15-na-stred-vlevo.html

https://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215114/brodit-montazni-adapter-s-kloubem-pro-vsechny-phr-sh-drzaky.html

https://www.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR-047/sh-drzak-mini-pda-gripper-2-nastavitelny-59-89-mm.html

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Myslíš ten sokl od Broditu? Ten je narvanej do škvír mezi palubkou a rádiem/větrákem. Jsou na něm takový zpětný háčky. Dodávaj k tomu takový pajcr, ty mezery se trochu roztáhnou, ten sokl se do nich narve a pak jen tak nevypadne. Neni mi úplně jasný co přesně má být v záběru "z druhé strany"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...