Přejít na obsah

Dojezdy oken


mettax

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na radu, popř. jestli někdo nemá podobný problém. Jel jsem dnes do autorizovaného servisu Škoda s zprvu jednoduchou vadou - nebyl jsem schopen nastavit, aby při zmáčknutí druhé polohy spínače na otevírání/zavírání oken se okno automaticky otevřelo/zavřelo. Prostě to na obou předních dveřích nešlo(a spínač se tak musel celou dobu při spouštění okna držet stisknutý), na zadních v pořádku. Myslel jsem, že jsem jen kopyto a neumím to, popř. že se to nastaví přes diag v AS Škoda. Bohužel zjištění servisu bylo, že odešly obě řídící jednotky předních dveří. Oprava přes 5000Kč - v podstatě za takovou hloupost. Chci se zeptat, zda-li je to opravdu nevyhnutelné řešení, jestli někoho nenapadá nějaká jiná možnost nebo šance, jak to zkusit rozchodit. 
Moc všem děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, LukášCBR napsal:

Jaký máš rok výroby? Škoda Auto o tom věděla u před FL OIII a kdo s tím přijel do servisu a stěžoval si na toto, jednotka mu byla vyměněna. Byl to tzv. problém “reverzace oken”.

 

 

Rok je to 2013, již není v záruce, nedávno skončilo.. Takže nezbývá než placená výměna jednotek?
Každopádně děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zdravím, po delší době se na toto téma dále ozývám. Na "kulanci" ŠA ani neodpověděla. Byl jsem ale schopen si sehnat dle čísla dílu stejné ale použité řídící jednotky dveří za zlomek ceny. Ve ŠA mi montáž odmítli. Chci se zeptat, jak složitá je instalace těchto jednotek a především, zda-li se musí nějak nakódovat po instalaci. Díky! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citovat

 

Jestli to nevadí, využil bych tohoto vlákna, abych nemusel zakládat nové - 

vždy mi šlo, při vypnutí motoru, zatáhnout tlačítkem okýnka. Dnes jsem však zaparkoval, motor vypnul, a tlačítkem okénko zvednout nešlo. Buď tedy nastartovat, a nebo vzdáleně /ovladač, popř. kessy). Napadá vás, čím by to mohlo být?

 

 

Díky

 

EDIT: Projel jsem manuál, a už asi vím - vezl jsem kolegu (nezvyk, většinou jezdím sám) a ten ihned otevíral dveře. A pokud otevře dveře spolujezdec nebo řidič, ovládání se vypne okamžitě - jdu si dát facku a omlouvám se :-) 

Editováno: , autor: Velda
Jsem jeliman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...