Přejít na obsah

1.5 TSI G-TEC (CNG) 96 kW


Habi001

Doporučené příspěvky

Tak za me velky zklamani. Soucasny G-Tec mel dve velike vyhody, o obe prijde. Prvni, lety vyzkouseny a zcela bezproblemovy motor, spousta aut uz ma kolem 300 tisic. 1.5TGI je oproti tomu nevyzkousena novinka, navic dle testu benzinovych verzi nijaka a spise hure jezdici, mdly. Puvodne byl avizovan zvyseny kroutak na 250nm, coz by byla parada, ve skutecnosti vsak zustane na stejne hodnote a jedine, co se zvysi je vykon, to z me zkusenosti ale zadnou lepsi dynamiku neprinese. O neco lepsi dynamika bude jen vysledkem o 90kg lehcich kevlarovych nadrzi, coz ale narazi na ztratu vyhody cislo dve, tezkymi nadrzemi zatizeny vyceprvek a tim skvely komfort a jizdni vlastnosti. Nove jen lehky zadek a torzka. Lepsi trakce na predek pro me neni nijak zasadni, ani vetsi nadrze. Stejne budu muset tankovat v podstate stejne casto. Snizeni spotreby lze cekat maximalne v radu desetin, i kdyby pul kg, je to uz pri cene 22kc/kg a 6000km mesicne zanedbatelna castka. Auto tedy prichazi o to hlavni a neprinasi v podstate nic noveho, nez horsi komfort a nejistou spolehlivost. Novy motor vam nikdy nikdo nedoporuci koupit.

 

Takze urcite ne a koupim rocni s 15-20 tis km, soucasny model.

 

Kdyby bylo 96kw/250nm a viceprvek, dalo by se uvazovat, takhle neni duvod.

Editováno: , autor: kyo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
V 17. 9. 2018 na 15:40, Blade 21 napsal:

A můžu se zeptat kde to jde objednat?Volal jsem asi 5 prodejcům a každý říká že to nejede! A začne se vyráběl v roků 2019:doh

Dnes jsem také volal prodejci a tvrdí, že snad až v roce 2019. Nemáte někdo nějaké aktuální info. Přijde mi, že ten prodejce toho moc neví. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Hosi, tak zasadni je, ze do tech kompozitovejch lehcich nadrzi se vejde mene plynu, nez do puvodnich ocelovych. Proto to neni o tolik vic. Ta treti nadrz ocelova bude zrejme mensi kvuli benzinove nadrzi. S tou vahou vzadu to taky nebude tak slavny, preci jen jedna ocelova bude. Roli hraje posunuti vahy dopredu, tudiz nebude potreba tolik tlumit previs karoserie, coz jim usetri prachy za multilink. 

Editováno: , autor: kornout
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...