Přejít na obsah

Key upgrade


Strabag

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Mám zatiaľ iba horný kovový diel a žiadny negatívny vplyv na kessy neregistrujem.

 

Objednával som aj ten bočný diel z linku, ktorý sem dal @misor1994 na predchádzajúcej strane, ale už mi prišli matné diely. Tie sa mi nepáčia, takže som ich na kľuč zatiaľ nedával a citlivosť kessy neviem overiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Včera mi došli také matné (ale já jsem matné chtěl) a vypadá to líp než jsem čekal. Je to kov, ale nějaký dost měkký, spíš nějaká slitina takže předpokládám, že na tom budou dost vidět škrábance. Kupoval jsem na dva klíče. Na jeden to pasovalo velmi dobře a u druhého jsem musel použít trochu větší sílu na "zacvaknutí" obou dílů.

Klicek_01.thumb.jpg.e9091a50c65b41f3ce27ea7c6caf1f61.jpg

Editováno: , autor: luban
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to myslíš "ke kovové sponě" ? Oba kovové díly jsou matné. Jediné co je lesklé, je to tlačítko vystřelování klíčku, a planžeta klíčku, ale to vůbec nevadí. Matnou jsem bral proto, ze ten plast je také matný, tak mi to přišlo, že to k sobě bude lépe pasovat. A také jsem se všiml, že logo Škoda co je na druhé straně klíčku k té matné perfektně pasuje. Je totiž takové trochu do šeda, přesně jako jsou ty matné kovové díly. Trochu to na té fotce mate, blbej násvit ;-)
Klicek_02.thumb.jpg.aae1322737cecf00a3c8dc722e5caa36.jpg

Editováno: , autor: luban
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ta absence šroubku mně naštvala nejvíc. Taky jsem naštěstí měl šroubek z poutka, ale objednal jsem 2 sady kdyby někdo chtěl, ale nemám to jak namontovat. U toho boku se musí jedna packa uvnitř urvat aby to šlo “lehce” nasadit, poutko taky někdo upravoval, no mě to hrubou silou docela dobře sedlo takže i šroubek šel dá se říct z lehka. 

Zkoušel jsem aji sehnat šroubek, ale zaprvé hledat na internetu na slepo je nic moc a zadruhé jde objednat jedině desítky šroubků naráz a třeba z Ebaye za nějaký 300kč s tím že potom ty špatný nevyměním tak to ee.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravim,

 

Prosim poradili  by ste odkial kupit komplet novy kluc na O3 2015 bez kessy 5E0 959 753 D , ncehece sa mi u nasich predajcov davat 90€ za novy kluc, na aliexprese a ebay som nasiel mnoho vyrobcov a predajcov,

https://www.ebay.com/itm/Remote-Key-Shell-FOB-Case-For-VW-Golf-7-For-Skoda-Octavia-A7-Flip-Car-Key-Cover/112881340013?hash=item1a48408e6d:g:QcIAAOSw~l5asStV:rk:8:pf:0

 

https://www.ebay.com/itm/Folding-Remote-Key-Fob-434MHz-ID48-Chip-for-VW-Skoda-Octavia-A7-MQB-Golf7/132747180854?epid=17022715327&hash=item1ee8593b36:g:IkYAAOSwQqJbqjbf:rk:21:pf:0

 

Viem za 20$ original nekupim, ale aspon nech kvalitativne je OK, 

 

Dakujem za navrhy a rady

 

 

Editováno: , autor: Vit A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...