Přejít na obsah

Nájezd - kolik máte se svou F3 najeto?


epo

Doporučené příspěvky

  • o 5 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak za rok 2018 nalitano necelych 50tis, presneji 49489 km. Celkove stav tachometru po posledni jizde hodinu pred pulnoci, viz

IMG_20181231_225706.thumb.jpg.93a4f7f6956ccd166c0b66c3af5bc29d.jpg

Spotreba se drzi podle Spritmonitoru na 5.93 a za lonsky rok protankovano 94.387,- penez ceskych (desetina noveho Karoqa :D )

Servis jenom pravidelny, olej a vymena steracu, jinak nic navic...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Já jsem v poslední době četl pár testů ohledně motoru 1.2 TSI a všude se psalo to samé, tzn. že pokud se k němu chováte tak jak máte, tzn. nehoníte studený motor, pravidelně měníte olej - max rok nebo 15.000km, nepodtáčíte ho a jednou za čas ho pořádně protáhnete, tak je to prý "nezničitelný" motor. Bylo by to hezký kdyby byl skutečně nezničitelný, ale myslím si, že pokud se k němu člověk chová, tak 300.000km musí dát úplně v pohodě, navíc nedávno jsem viděl test na 1.0 TSI kde se říká, že filtr pevných částic nebude majitele omezovat životností, protože je konstruován na životnost celého motoru a to je 300.000 km. A to se jedná o tříválec 1.0 TSI, takže 1.2 TSI vydrží určitě více. 

 

Dále motor 1.2 TSI hodnotí jako velice spolehlivý, nejsou s ním problémy, hezky pružný a jezdí za dobrou spotřebu a v bazarech o ně bude zájem, což mohu potvrdit, protože co jsem se tak koukal, tak 1.2 TSI motorů fakt moc není... 

 

Kde jsou ty řeči těch s prominutím blbců, že se to po 50.000km rozsype apod., přitom jsou to většinou lidi, kteří mají 10 let starého učouzeného nafťáka a tenhle malý motor by je trumfnul... ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...