Přejít na obsah

Možnosti kódování Octavia III FL


Spaceback77

Doporučené příspěvky

Protože návody pro kódování Š-Octavia III a Š-Octavia III FL nejsou shodné, dovolím si založit toto téma. Tímto bych chtěl požádat zkušené borce o poskytnutí informací, rad, návodů a postupů, jak "ladit" FL Octavie pomocí diagnostiky VAG VCDS. Samozřejmě na vlastní nebezpečí při použití návodů. Za pomoc předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou shodné v čem? Jenom proto, že je to FL, nebo je to jen další postupná změna, tak jako tomu bylo u předfaceliftu v jednotlivých MR? Může to někdo skutečně znalý potvrdit, co ty na to ferdo25? Ať tady není kupa stejných témat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nešlo mi spouštění pravého zpětného zrcátka při zařazení zpátečky, asistent rozjedu do kopce HHC, CH/LH, Corner mlhovky, komfortní směrovka - změna počtu bliknutí, aktivace parkovaček při denním svícení. Návody jsem bral z www.stemei.de. Používám originální HW+SW od Svobody v aktuální verzi, akorát nemám online služby pro kalkulátor kódování, takže to řeším přes LCode.

Pokud by jsi mi mohl poradit a poslal by jsi mi přesný postup kódování, byl bych rád. Třeba přes SZ. Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S názorem na Ferda25 s Tebou souhlasím a věřím Ti, ale protože jsem si pořídil VCDS, chci si na autě dělat úpravy sám. Asi chápeš, už kvůli té radosti z výsledku. Jsem ze Šumperka a to je do Strakonic dost daleko. Pokud by jsi měl chuť mi poradit postupy změn funkcí, viz můj příspěvek výše, tak by to bylo super. Nebo aspoň nasměrovat na stránky, na kterých je to uvedeno. Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusím to jinak. Pánové, našel by se někdo ochotný, který by sestavil spolehlivý seznam návodů na kódování aspoň těch základních funkcí obdobně, jak je na na vláknu Rapidu ? V češtině, na vlastní nebezpečí při použití návodu ? Např. takto: 

Nebo takto:

Nebo si ten, kdo to umí, drží své zkušenosti pod pokličkou ? Pro Octava lll i pro Octavia lll FL.

Editováno: , autor: Spaceback77
doplnění textu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...