Přejít na obsah

Problém s emisemi


ferokulda

Doporučené příspěvky

Ahoj rád bych reagoval na příspěvek ohledně problémů emisí 1.0mpi.U mě se jednalo o Fabii 3 motor chyb 55kw najeto 34000km.Tak první emise po 4 rokách špatný,neprošel sem. Emise jsem měřil ve stanici STK Kutná Hora...emisak se chytal za hlavu že takové hodnoty nevidel...No nic už sem měl jisté podezření čím by to mohlo být...No nic tak hurá do Škodovky,tam překvapený proč to neudelalalo emise.Tak že mi emise naměří oni.Najednou telefon,že prej to naměřit nejde a ani nepíše, poněvadž je upraven software řj motoru.Tak sem přiznal že je to nacipovany od CIMBU a že mi sliboval že se emise nezhorší.Technik ve Škodě mi povídá leda to přehrát zpět na origo software.Tak říkám do telefonu ano přehraje to,no světe div se ono to emise udělalo ....Takže varují všechny necitujte to..akorát vás čekají problémy vyhozený prachy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

@Zloděj aut Třeba proto, protože se v některých případech výkonností verze motorů liší pouze v SW, a pro někoho je jednodušší dát 10 tis za úpravu ŘJ, než dávat za to samé 20 tisíc automobilce. Nerad bych se pouštěl do debaty, které řešení je správné, to ať si zhodnotí každý dle svých preferencí a ani to není předmětem tohoto tématu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...