Přejít na obsah

Koroze pod těsněním dveří?


Pictus

Doporučené příspěvky

Zdravím, na levých zadních dveřích mám pod těsněním takovouhle "bublinu" - byla tam trochu i dřív, ale mám pocit, že teď se trochu zvětšila... Co jsem koukal, tak je to neklamná známka toho, že tam ty dveře pod tou gumou vesele reznou? Pokud je moje hypotéza správná, tak bych měl následující otázky:

 

1) Má cenu se to nějak pokoušet opravit sám, nebo to svěřit odborníkům (stejně auto někdy na jaře půjde do opravy kvůli tomu, že mi chlapík trochu odřel při parkování pravej zadní blatník a nárazník)?

2) Jak "akutně" je potřeba to řešit?

20180108_074213.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No posílal jsem foto ještě kamarádovi, ke kterýmu to pak povezu, kvůli tomu blatníku a nárazníku, ten mi psal taky, že je to v pohodě, že není potřeba to aktuálně "hrotit" a pak, že se to prý opraví... jestli tam pod tím je kovová příchytka bohužel netuším...

 

Každopádně já jsem člověk, co je rád, když má věci tak nějak adekvátně jejich stáří v pořádku a tak bych tohle rád dal výhledově nějak do pucu, protože jak vím, že tam něco takovýho je, tak mě to prostě hrozně sejří a furt se na to musím koukat, byť, jak by poznamenal můj švagr, "na to to nejezdí!" :-D

 

EDIT: Jinak to "jak akutně je třeba řešit" jsem myslel tak, aby nad tím člověk nemávl rukou a za nějaký čas už to nebylo výrazně hůře a dráž opravitelné, než je to teď. Že se mi kvůli tomu asi nebude porouchávat auto je mi jasný... ;-)

Editováno: , autor: Pictus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...